MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#104524 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to u

2017-03-14 10:01

#104522: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to už vy 

Proč nenapíšeš, že starostům v jejich obcích důvěřuje pouhých 17 procent občanů, debile a přesto je lidé zvolili? :-)))))))))))

Nějak ta tvoje teorie neodpovídá realitě, co debile? :-))))))))))))))))))

Za jednu osobu je evidentně považuješ, když je všechny dohromady srovnáváš se Zemanem, logika ti prostě nic neříká debile. :-))))))))))))))))))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#104525 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman

2017-03-14 10:07:18

#104524: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman to u 

Nikoliv, srovnávám každého jednotlivě jako průzkum. Není to tak, že všem starostům dohromady důvěřuje více lidí než Zemanovi, ale každému zvlášť v tom místě, kde byl starosta volen. 

To, že se ruský trotl Miloš Zeman porovnává sám v důvěře s důvěrou ve v kolektivní orgány, tedy v důvěrou ve vládu, parlament a senát, to je problém idiocie Miiloše Zemana, nikoliv problém můj. 

Já naopak vždy tvrdí, že nelze porovnávat průzkumy v důvěru v jednotlivce a kolektivní orgány a také samozřejmě tvrdím, že je potřeba zohlednit "známost" dané osoby, pokud je mám porovnávat. Obrovskou roli také hraje přístup do medií, který má nacionální komouš Miloš Zeman neomezený