MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104749 Re: Jako vždy odporná manipulativní lež, co jiného čekat od nacionálního komouše Zemana......

2017-03-17 16:18

V době opoziční smlouvy by návrh na zřízení finanční policie neprošel přes propiskového kleptomana. To jsi ty ožralé Kalouskovo prase zapomělo? A pročpak jsi ty ožralý dobytku Kalousku nepodal na Babiše trestní oznámení? Protože víš, že jenom blbě žvaníš? Já myslím také, že by to Babišovi v base slušelo, ale nic průkazného na něj nemám.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#104750 Re: Re: Jako vždy odporná manipulativní lež, co jiného čekat od nacionálního komouše Zemana......

2017-03-17 16:32:46

#104749: - Re: Jako vždy odporná manipulativní lež, co jiného čekat od nacionálního komouše Zemana...... 

 Politici na sebe obvykle nepodávají trestní oznámení z prostého důvodu, vždy budou v podezření, že prosadí pravidlo ve Sněmovně, která by potenciálně mohlo být tedy použito ke kriminalizaci opozice. 

Komunistická a nacistká pakáž jste v tom přeborníci a i tím jste si samozřejmě velmi podobni. To samozřejmě nacionální komouš Zeman velmi dobře ví, ale také velmi dobře ví, že jeho voliči demokracii nerozumí. Pokud by jí totiž rozuměli, nikdy by ho nemohli zvolit. 

Je naprosto lhostejno, přes koho by to neprošlo, ve své podstatě to stejně nemá žádný smysl, Zeman tím jen vytvářel dojem, že samostantná instituce něco řeší, věci spíše kompllikuje, neboť kompetenční zákon pro samostatnou instituci by musel velmi pečlivě definovat hranici mezi "standardní policií" a "finannčí policii", přičem je to vlastně nesmysl, neboť ekonomická kriminalita, kterou by řešila finanní police, je pořád kriminalita. 

Další věcí je, že ekonomická kriminalita není jiná než obecná, principy kriminálního jednání jsou totožné a ve své podstatě se vlastně týkají jediného problému a to právě OSOB SPOJENŹCH - (otevřeně Babiš - Agrofert) nebo skrytě kdy dochází k dohodám mezi subjekty za účelem krácení daní či poškození konkurentů. 

Z toho co je o Babišovi a jeho jednání známe dnes je evidnentní, že jeho kroky osoby spojené finanční úřad prakticky vůbec neprověřuje a Babiš tedy masivně právě "obchody" mezi osobami spojenými uvenitř Agrofertu masivně okrádá stát - přitom to byl on, kdo občany naučil, co to je karusel -

on sám vlastně nejspíše největší karusel provozuje, ale žije v představě, že když je karusel "celý jeho" tak to není karusel a tudíž může v klidu jednat jako karusel, nic se neděje. 

Kalousek nemusí žádné trestní podání podávat, stačí když o trestné činnosti promluví ve Sněmovně, policie, státní zástupci musí konat. Trestná činnost činnost Babiše z toho, co proběhlo Snemovnou a objevuje se v novinách je evidentní. Je velmi zvláštní, že v Agrofertu nepřistála dnes Kobra a Ištván na Komárovi, je to velm nepochopitelné, stejně tak je nepochopitelné, že tam nepřistála kontrola z finančního úřadu, aby zjistila, jak osoby spojené unitř karuselu Agrofert okrádají stát - asi je o to bude muset explitně požádat premiér, tedy je explicitně upoznit na steno-záznamy ze Sněmovny.