MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#105245 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V bývalých okupačních lágrech Rusů to po odchodu vypadalo jako v

2017-03-27 18:16

#105243: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V bývalých okupačních lágrech Rusů to po odchodu vypadalo jako v Čer 

Já jsem se na literárních novinách dočet, že demonstranti používali nejen tyče, baseballové pálky a molotovovy koktejly, ale i pistole a samopaly škorpion. To jsou pro mne prostě zbraně, člověk který s nimi neuváženě zachází, takový může být i zastřelen.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#105246 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V bývalých okupačních lágrech Rusů to po odchodu vypadalo ja

2017-03-27 18:41:31

#105245: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: V bývalých okupačních lágrech Rusů to po odchodu vypadalo jako v 

Jo ty věříš spikleneckým teoriím na webu literarky.cz :-), ty jsi Miloš Zeman, tedy ruský trotl? 

A proti komu by je používali - šli demonstrovat nespokojenost s Janukovičem, který je vlekl do závislosti na Rusku.  

Češi na Václaváku 19.11.1989 si sebou brali tyče, hole a to přitom bylo jasné, že policie, lidové milice či dokonce armáda mohou zakročit? Nikoho jsem tam ozbrojného nikdy neviděl. Nebyli ozbrojeni ničím ani studenti 17.11.1989. 

Vzpamatuj se člověček, takové bláboly, to přece píší pro idiota Zemana, aby mohl vyprávět pohádky jeho debilnější části voličů. 

Na koho by vlastně brali zbraně? Zákon jim, než jej Janukovič změnil, garantoval právo shromažďovací, jak je obvyklé v demokratických zemích. To se snad chtěli mlátit mezi sebou? Proč by to dělali?

Pokud chtěl někdo demonstranty nadapadat, byl to jasný zločinec. Proč je vlastně napadali titušky a OMON? Co je k tomu vedlo, kdo jim dal příkaz? Proč nenechali demonstraci v klidu proběhnout? Proč nenechali lidi v ulicích sdělit jejich názor na Janukoviče? Ublížilo by mu to?