MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 20:49

#106375: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dokaž to!

A o co si myslíš, že jde v tom Maďarsku, hňupe? :D Tam přijali stejný zákon jako máme my. A právě proto že žádnou domovskou "universitu CEU" Soros v USA nemá, tak se bude muset z Maďarska pakovat.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 20:54:13

#106376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Je to možné, vcelku ti to nijak neberu, jen je zkušenost s Putinovými listy taková, že jsou spíše polopravdy a lži, než realita. 

Pokud se jedná o změnu zákona, podle kterého je škola založena a měla původně schválení, tak samozřejmě taková škola musí dostat prostor změně zákona dostát, tedy si pan Soros může založit nový subjekt v Maďarsku, žádný problém v tom snad není. Může to být maďarská vysoká škola, tak jako tak musí mít akreditace a ty má. Nebo snad může působit v Maďarsku bez akreditací? Takovou hloupost asi nenapíší ani Putinovy listy, to už bylo hrozně okatý. 

V každém případě jak píšu, zákon bych u nás nepřeceňoval, soudruh StBák Krejčí a soudružka Švihlíková tu provozuji nejspíš školící středisko FSB-GRU a říkají tomu "vysoká škola" založená jako "obecně prospěšná společnost", což je obzvláště velká hovadina, obecně prospěného na těchto dvou je opravdu pramálo. 

Co tam vlastně ty Putinovy listy píší, zkopíruj mi to, na jejich web se štítím chodit, je to opravdu hnus už jen to co tu vy jejich čtenáři odprezentujete. 

Tady ještě ten Žantovský, jak přiznává, že jsou parlametní listy politickým bulvárem :-) Je to opravdu dojemné :-) Horší je, že lez vysledovat korelaci v aktivaci Putinových listů, založení Zemanovců (asi podle vzoru hitlerovci, či sládkovci jak je u nacistů obvyklé) a ruského trotlování Zemana právě podle not v Putinových listech.