MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#106376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 20:49

#106375: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dokaž to!

A o co si myslíš, že jde v tom Maďarsku, hňupe? :D Tam přijali stejný zákon jako máme my. A právě proto že žádnou domovskou "universitu CEU" Soros v USA nemá, tak se bude muset z Maďarska pakovat.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#106377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 20:54

#106376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Je to možné, vcelku ti to nijak neberu, jen je zkušenost s Putinovými listy taková, že jsou spíše polopravdy a lži, než realita. 

Pokud se jedná o změnu zákona, podle kterého je škola založena a měla původně schválení, tak samozřejmě taková škola musí dostat prostor změně zákona dostát, tedy si pan Soros může založit nový subjekt v Maďarsku, žádný problém v tom snad není. Může to být maďarská vysoká škola, tak jako tak musí mít akreditace a ty má. Nebo snad může působit v Maďarsku bez akreditací? Takovou hloupost asi nenapíší ani Putinovy listy, to už bylo hrozně okatý. 

V každém případě jak píšu, zákon bych u nás nepřeceňoval, soudruh StBák Krejčí a soudružka Švihlíková tu provozuji nejspíš školící středisko FSB-GRU a říkají tomu "vysoká škola" založená jako "obecně prospěšná společnost", což je obzvláště velká hovadina, obecně prospěného na těchto dvou je opravdu pramálo. 

Co tam vlastně ty Putinovy listy píší, zkopíruj mi to, na jejich web se štítím chodit, je to opravdu hnus už jen to co tu vy jejich čtenáři odprezentujete. 

Tady ještě ten Žantovský, jak přiznává, že jsou parlametní listy politickým bulvárem :-) Je to opravdu dojemné :-) Horší je, že lez vysledovat korelaci v aktivaci Putinových listů, založení Zemanovců (asi podle vzoru hitlerovci, či sládkovci jak je u nacistů obvyklé) a ruského trotlování Zemana právě podle not v Putinových listech. 


Nepřihlášený uživatel

#106378 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 21:06

#106377: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Založit VŠ není jako si otevřít hospodu. U nás o tom třeba rozhoduje akreditační komise. A Soros prostě nemá šanci.

Rozvracečských neziskovek, kde "školí" ultralevicové bolševické extrémisty tu má Soros samozřejmě dost. Humanitární fakulty našich VŠ jeho zrůdnou levičáckou ideologii šíří také...


Nepřihlášený uživatel

#106379

2017-04-08 21:11

Ještě před pár dny se zdálo, že americká administrativa otočila svůj názor na dění v Sýrii a smířila se s pokračováním režimu Bašára Asada. To se ale zcela změnilo, když Spojené státy v noci na včerejšek  zaútočily na leteckou základnu na západě Sýrie v reakci na chemický útok ve městě Chán Šajchún v provincii Idlib. Jaké důkazy o Asadově vině mají Američané k dispozici? Na základě jakých informací rozhodl prezident Trump o bombardování?  Například těch, které CIA získala od syrské Al-Kaidy, která jako jediná v Idlibu operuje?

Stejnou situaci jsme přece již zažili, když na základě vylhané hrozby chemickými zbraněmi, zaútočili v roce 2003 Američané a jejich spojenci na Irák, aby svrhli režim Saddáma Husseina. Následně se ukázalo, že v Iráku žádné  chemické zbraně nebyly a  existovaly jen v hlavách a chimérách  válečných štváčů typu Tonyho Blaira a jemu podobných. Že přitom zahynuly statisíce nevinných lidí?  Že byly zničeny samotné základy iráckého státu a země se propadla do chaosu? A že se z tohoto chaosu zrodil největší současný nepřítel západní civilizace, Islámský stát? Co na tom!

Nevím, zda režim Bašára Asada zaútočil v Idlíbu chemickými zbraněmi nebo ne. Podle některých jiných  zdrojů se mohlo ale také  jednat o výbuch skladu nebo chemičky islamistů.  Jenom opravdu nechápu, proč by Asad, vítězící v Sýrii na všech frontách, měl zájem poštvat si chemickým útokem proti sobě celé světové společenství.  To se už spíše jedná o pokus vrátit Američany v Sýrii do hry poté co Trump i jeho ministr zahraničí Tillerson prohlásili, že sesazení Asada není americkou prioritou. Nebo chtěl někdo sabotovat probíhající konferenci OSN–EU, která  měla na programu také rekonstrukci Sýrie. Anebo do třetice chtěl někdo odvést pozornost od skutečnosti, že americká „koalice proti ISIS“ jen za březen pozabíjela v Iráku a Sýrii skoro 2000 civilistů a statisíce dalších vyhnala z jejich domovů. Vždy platí staré právnické „cui bono“? Kdo z toho má prospěch? Asad určitě ne! Takže po několika měsících mylných nadějí, že v Sýrii může být nastolen konečně  mír, nejspíše  budou umírat další tisíce nevinných. A utíkat další statisíce, do Evropy, ne do Ameriky!

Vyšetřování  chemického útoku ze strany OPCW (organizace pro zákaz chemických zbraní) ve spolupráci s Radou bezpečnosti OSN je ještě na samém začátku. Organizace se snaží získat vzorky z místa útoku.  Dle názoru některých  odborníků na otravné látky se  jednalo o otravu chlórem nikoli bojovým plynem sarinem, jak uváděla západní média. Některým našim válečnickým politikům však nejde o vyšetření zločinu a zjištění pravdy. Vidí rudě a mají o vině Asada již nyní jasno. Stačí zalistovat v novinách a pročíst weby. „Asad navázal na svoje zvěrstva z minulých let“ prohlásil Telička, „Diktátoři musí vidět , že demokratický svět na jejich válečné zločiny bude reagovat silou“, napsal  Pospíšil (oba europoslanci za ANO a TOP 09). A přidal se k nim  také třeba poslanec Gabal se svojí obehranou písničkou o nutnosti odvolání naší velvyslankyně Filipi z Damašku.

Ani s jedním z těchto prohlášení nesouhlasím. Zločin musí být nejprve prokázán a teprve poté může být potrestán, pánové Teličko a Pospíšile! A paní velvyslankyně Eva Filipi v Damašku koná obdivuhodnou, záslužnou práci pro naši i zemi i celé světové společenství. Je diplomatkou par excelence, které většina jiných diplomatů nesahá ani po kotníky, pane Gabale! 


Nepřihlášený uživatel

#106380 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 21:18

#106378: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv, založit vysokou skolu dokáže i StBák Krejčí se šílenou Švihlíkovou a ještě to nazvou "obecně prospěšnou společností". :-)

Tedy je to s těmi akreditacemi v Maďarsku jako tady? Pak samozřejmě Sorosova škola akreditace má.  Nebo snad putinovy listy píší, že tam fungují bez akreditací? 

To by to pak tedy ostatní vysoké školy měly najednou také takové komplikované :-)

Prostě jako vždy, je to hovadina. Pokud skutečně platí co píšeš, Soroš firmu, kterou vlastní vysokou školu přeregistruje do Maďarska a možná ho budou prudit, že má znovu doložit pedagogy a jejich vzdělání, aby dostal nové akreditace. Tak vezme ty původní a je vyřešeno. 


Nepřihlášený uživatel

#106381 Re:

2017-04-08 21:27

#106379: -  

 Je dobré to dát do souvislostí. Iráq diktátor Saddám Husajn napadl Kuvajt. Po stažení Iráqu Američané tuto agresi neřešili a Iráq byl postižen jen sankcemi. Husajn ale setrvale slovně vyhrožoval agresí a nepodřizoval se sankcím a kontrolám, což logicky vyvolalo obavy, že připravuje chemické zbraně. 

Mohl to předstírat, aby vypadal silnější, jiní předstírají, že vyrábí zbraně jaderné. 

Mezinárodní kontrolní týmy neměli přístup do Iráqu, aby věc prověřili. Tedy se Američané rozhodli, že nebudou riskovat, válka o Kuvajt byla sice "snadno vyřešena", ale došlo k obrovským materiálním škodám. 

Tedy vymyšleného na tom nebylo pravděpodobně nic, Saddám vyhrožoval a nebylo možné ověřit, jestli vyhrožuje planě nebo reálně. 

Co se týče naší velvyslankyně, je to otázka. Pokud má důvěru Asada a je možné přes ní s touto kreaturou komunikovat, bylo by to vcelku dobré, ale je otázky, jestli ti, co by takovou komunikaci mohli využít jí vůbec potřebují a jestli velvyslankyni důvěřují. Zeman toho vždycky moc nažvaní, jak tam "odvádí" práci. Spíš je to tak, že se jí tam z nějakého důvodu líbí tak si to "rozumíte" Zaorálek nijak nekomplikuje. Ona mu čas od času napíše. "Válka pokračuje." S pozdravem Filipi. 

 


Nepřihlášený uživatel

#106382 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 21:29

#106380: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jsi idiot?

Švihlíková je zahraniční universita, která si tu založila pobočku? :D

Podle zákona akreditace splňuje, pokud má mateřskou universitu v USA, kde má CEU sídlo (ovšem ne univresitu).

Tam si asi universitu každý rozvraceč založit nemůže, jinak by to udělal a nedělal kolem toho takové divadlo.

Otázka také je, jestli může mateřská universita vzniknout až po své pobočce. :D


Nepřihlášený uživatel

#106383 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 21:40

#106382: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Co to zase blábolíš? Založí maďarskou vysokou školu jako tady souduh Krejší se soudružkou Švíhlíkovou. Akreditace tedy má na tom asi shodneme. Maximálně jej budou prudit, aby si o ně požádal znovu, neboť se bude jednat o nový právní subjekt. Pokud by chtěl mít školu označenou jako mezinárodní, tak možná platí to, co píší tvoje oblíbené putinovy listy, tedy že by musel mít mateřskou univerzitu např. v USA nebo kdekoliv jinde třeba v GB nebo tady, je to lhostejno, ale nic mu nebrání, aby univerzitu vlastnila právnická osoba registrovaná v Maďarsku. 

Z tohoto rozhodně žádný bič uplést nelze :-) a Putinovi listy si ze čtenářů zase jako vždy dělají dobrý den

Nejdřív se podívej do rejstříku právnických osob v Maďarsku, kdo univerzitu vlastní. Po celé EU tyto rejstříky fungují podobně. Pokud zjištíš, že to vlastní právnická osoba z USA, nic Sorosovi nebrání, založit právnickou osobu v Maďarsku a univerzitu na ně převést s tím, že je to pořád středoevropská univerzita ale zmízí onen přídomek mezinárodní, bude to nově hrdá středoevropská univezita maďarská :-). 

Ověřit také můžeš na jiné soukromé univerzitě, FSB-GRU tam jistě bude mít něco podobného jako má tady Krejčí se Švihlíkovou, kdo to vlastní, jestli maďarská právnická osoba nebo ruská právnická osoba. 

A pak to nezapomeň napsat tomu "autorovi" do Putinových listů, že plete bič ze zemanových exkrementů a že to práskat fakt nebude. 

A soudruh Petr Žantovský byl v DV TV opravdu mistrovský :-) 

Podněcují Parlamentní listy v lidech nenávist a agresivitu? Duel DVTV!

 


Nepřihlášený uživatel

#106384 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 21:53

#106383: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Blábolíš ty, CEU sem prostě nepřesune a basta.

 

Realita: „Stěhování do České republiky by ovšem nebylo legislativně tak úplně jednoduché. Máme tu již podobný paragraf jako ten, který univerzitu amerického střihu vyhání z Maďarska. Nedávno přijatá novela vysokoškolského zákona v paragrafu 93a vyžaduje, aby cizí škola poskytovala „v domovském státě vzdělávání“. Což CEU ve Spojených státech nečiní, a je za to nyní Orbánem ostře kritizována.“

Nechápu, proč novináři o CEU píší s přívlastky prestižní, když u Sorose můžete studovat Gender studies!

CEU nemá ani mateřskou univerzitu v USA, tudíž není ani pobočkou. V USA neexistující univerzita, pouze má vybrané obory akreditované v USA. V regionálním žebříčku univerzit EECA se CEU vůbec neumístila. Jako kdyby neexistovala. Ta škola nemá ani dobrou pověst ani nepředstavuje kvalitní univerzitu. Má pouhých 1300 posluchačů. Podobně jako CEU v relevantním žebříčku univerzit chybí další obskurní školičky typu VŠEM, VSPJ Jihlava, SVSE Znojmo, VŠ Sládkovičovo.

Sorosova "univerzita" je něco jako privátní vysoká škola pro Maďarské sluníčkáře.

V žebříčku regionu EECA QS Ranking je asi 500 nejlepších vysokých škol a univerzit našeho regionu, a "prestižní" Sorosova CEU ve srovnání zcela chybí.

CEU má asi 1300 posluchačů, není pobočkou americké zahraniční univerzity. Odpovídá českému VŠEM nebo VŠ Sládkovičovo na Slovensku. V žádném respektovaném mezinárodním žebříčku se neumisťuje...

WORLD RANKING
QS ranking, nejrespektovanější žebříček zahraničních univerzit ji v žebříčku EECA regionu vůbec neumístil, jako kdyby neexistovala, a v celosvětovém žebříčku, kde je Karlova Univerzita na 302. pozici, CVUT 501-550. MUNI 601-650, VUT a Palacky uni approx 700 pozice.

Universita Szeged 501-550, Universita Debrecen, dále Corvinus, Pésc, MIskolc, a UWH všechny na místech kolem 700.

CEU vůbec není v žebříčku, jak by také mohla, když je to lokální malá privátní škola s nulovým mezinárodním významem a nulovým přesahem.

Když se podíváš na wiki, s jakým disponuje CEU rozpočtem, pak jsou její vědecké výsledky (nulové) dost tristní.

Vlastně jde opravdu jen o způsob, jak Soros financuje své aktivity a skrývá je za univerzitní půdu.


Nepřihlášený uživatel

#106385 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 21:58

#106384: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Kdo je autorem perly, že 1300 studentů je jako "univerzita" kde získal titul šílený Haše a na podobné docenta Švihlíková docenturu. 

1300 studentů představuje 65 kruhů po dvaceti lidech, což je docela masovka a v každém ročníku je to 216 lidí, což je ultra masovka na doktorandském obzvláště, to by byl naprostý nesmysl. Počítám 3 roky doktorandského studia a 3 roky magisterského předtím. 

Přednáší se cca 4 obory, práva, matika, ...... tedy 50 lidí v ročníku na oboru. To je skvělou školu vlastně i tak docela dost. Přičemž bych si raději zjistil, jestli tam skutečně je 1 300 studentů, přeci jen, Putinovy listy jsou putinovy listy. 

Nic to ovšem nemění na tom, že z toho může kdykoliv udělat univerzitu Maďarskou, tedy převede to na maďarskou právnickou osobu a maximálně jak jsem již psal ho vyprudí s novou akreditací, když mu stávající přestanou platit asi také dokáže v klidu vyřešit. 

Tady by to bylo stejné, prostě by to vlastnila právnická osoba z ČR. Ale proč by se stěhoval, když pedagové mají jistě v Maďarsku zázemí. Pokud je skutečně z Maďarska vyhání, tak se museli zbláznit. Učí tam 370 lidí z celého světa. Tohle vyhánět, to už musí Orbánovi notně Putin držet nůž na krku. Tohle by chtěli mít kterékoliv zemi EU. 

A to finacování to je obzvláště legrační - revenue to má 4 mil. korun na pedagoga. To bych neřekl, že je něco přehnaného. 


Nepřihlášený uživatel

#106386 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 22:13

#106384: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Tak ti nějak nevím, jestli to s tou vesnickostí CEU trochu nepřeháníš. 

Over 1,000 cognitive scientists, including 2 Nobel Laureates, have signed a letter to Hungarian authorities calling on the government to withdraw the proposed legislation and maintain academic freedom and scientific excellence. Signatories from over 30 countries include 10 Harvard professors, 10 Yale professors, 12 MIT professors, 8 directors of the Max Planck Institutes, 25 University of California professors, 14 New York University professors, and members of the Royal Society and the British Academy, among others. 

"As an international body of psychologists, neuroscientists, and cognitive scientists, we can tell you that our colleagues at Central European University are among the most respected in the world," the letter reads. "Their intellectual legacy has had a global impact. We believe any city should count itself fortunate to have such a renowned center of academic excellence in its midst. The proposed legislation will make it effectively impossible for CEU to continue to occupy its current position as one of the foremost scientific institutions internationally. We respectfully ask that you preserve CEU’s ability to act as a center of leadership and innovation in Hungary and the world by withdrawing this legislation."


Nepřihlášený uživatel

#106387 Re: Re:

2017-04-08 22:14

#106381: - Re:  

 Ano, to je další americký zločin, který nemá obdoby. Viz wiki

 

Informace o iráckých zbraních hromadného ničení, které posloužily k ospravedlnění invaze do Iráku, byly vymyšlené.[14] Americký prezident Bush údajně před invazí věděl, že Irák nevlastní zbraně hromadného ničení.[15] V době invaze v roce 2003 byly zbraně hromadného ničení v Iráku již zničené,[16] ale v 80. letech, v době kdy byl Husajnův režim ještě podporován Spojenými státy, Irák používal chemické zbraně (dodané ze západního Německa) proti bouřícím se Kurdům i proti íránským jednotkám v irácko-íránské válce.[17]

Spojení mezi Irákem a teroristickými útoky 11. září 2001, jeden z hlavních impulzů invaze do Iráku v roce 2003, nebylo nikdy prokázáno. Všichni útočníci pocházeli ze zemí s nimiž udržovaly Spojené státy dobré vztahy, jako Saúdská Arábie.[18]

Nebylo dokázáno, že by Irák podporoval Al-Káidu.[19] 


Nepřihlášený uživatel

#106388 Re: Re: Re:

2017-04-08 22:20

#106387: - Re: Re:  

 "Údajně věděl" - podstata je, že Saddám veřejně vyhrožoval a nebylo možné ověřit, zdali reálně nebo si vymýšlí. 

Už tehdy bylo jasné, že se tato věc měla řešit hned když okupoval Kuvajt. Iráq měla Amerika řešit tehdy, ne s diktotorem roky dohadovat, jestli má či nemá chemické zbraně, podporuje teroristy nebo co vlastně dělá. Spáchal válečný zaločin za který nebyl pohnán před soud. 

Ale takto chytří můžeme být nyní. Tehdy udělali rozhodnutí, že nebudou riskovat životy Američanů a mysleli si, že to lze s diktátory řešit sankcemi a domluvami. Dnes se na Asadovi ukazuje, že to nejde. 

wiki není objektivní realita, jsou mnohdy naprosté bláboly, což tady vypadá. Je zvláštní, že je kolem toho takových spikleneckých teorií, jak údajně měl vědět to a tamto a ten a onen, ale proč kdy jsou ti Američané takoví zločinci tam prostě tu výrobu těch chemických zbraní nenaaranžovali a místo toho přiznali, že žádnou výrobu nenašli? Protože jsou tak fikaní a prohlédli, že se by stejně kolem toho vytvořila spiklenecká teorie, že to naaranžovali :-)


Nepřihlášený uživatel

#106389 Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 22:51

#106388: - Re: Re: Re:  

 Lžeš! Toto jen potvrzuje verzi, že to USA i v Sýrii naaranžovaly.

Bush věděl, že Irák neměl zbraně hromadného ničení

Prezident USA George Bush byl šest měsíců před invazí do Iráku v roce 2003 seznámen s tím, že Americká Ústřední zpravodajská služba (CIA) měla důkazy o tom, že Irák nevlastní zbraně hromadného ničení. Bílý dům ale tyto informace ignoroval a byl odhodlán svrhnout Saddáma Husajna. Prohlásil to v pátek bývalý vysoký činitel CIA v televizní stanici CBS.

Tyler Drumheller řekl, že zprávy, které byly v rozporu s vládní tezí o hrozbě iráckých zbraní hromadného ničení, získala CIA od vysokého iráckého činitele, jenž jí poskytl i další důvěryhodné informace. Tento zdroj "nám řekl, že neexistují žádné aktivní programy zbraní hromadného ničení", řekl Drumheller v rozhovoru, který bude vysílán v neděli.

"Skupina v Bílém domě, která se zabývala přípravou invaze do Iráku, ale řekla, že ji to už nezajímá," řekl Drumheller. Je jedním z posledních bývalých amerických činitelů, kteří obvinili Bílý dům, že rozhodl o válce v Iráku již předem bez ohledu na informace CIA, které byly v rozporu s jeho cíly.

Bush dostal informaci osobně

Televize CBS uvedla, že zdrojem CIA byl bývalý irácký ministr zahraničí Nádží Sabrí a že bývalý ředitel CIA George Tenet v září 2002 předal tuto informaci osobně prezidentu Georgi Bushovi, viceprezidentovi Dicku Cheneymu a dalším vysokým představitelům v Bílém domě. Ti to o tři dny později odmítli. "Politika byla určena. Válka v Iráku se blížila a oni měli zájem o informace, které by této politice vyhovovaly," řekl televizi CBS bývalý agent CIA.

Tvrzení Spojených států, že Saddám Husajn vlastní zbraně hromadného ničení a ohrožuje tím mezinárodní bezpečnost, bylo hlavním zdůvodněním invaze do Iráku v březnu 2003. V Iráku žádné takové zbraně nalezeny nebyly, nicméně tvrzení USA, že existovaly, se nyní považuje za velkou chybu zpravodajských služeb.

Drumheller, spoluautor připravované knihy na téma, jak Bílý dům kompromitoval zpravodajské služby, odmítá tvrzení, že je to selhání zpravodajských služeb. "Vždycky se mi zvedá žaludek, když slyším, že je to selhání zpravodajských služeb. Je to selhání politiky," řekl televizi CBS.

O tom, že Nádží Sabrí poskytoval v období před invazí do Iráku CIA informace o iráckých zbraních hromadného ničení, informovala před měsícem také televizní stanice NBC. Podle ní byl ministr placeným tajným zdrojem CIA a poskytoval jí přesnější informace, než byly její vlastní odhady.


Nepřihlášený uživatel

#106390 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 22:59

#106389: - Re: Re: Re: Re:  

 Z přiznání informátora neplyne, že Bush mohl dostat od CIA informaci, že tam zbraně hromadného ničení nejsou. 

Informátor se k tomu, že lhal přiznal po letech. 

Z jakých dalších podkladů se vycházelo nevím, např. článek o informátorivi a jeho výslechu v Německu v idnes je pohádkové zpracovní příběhu. 

Rozhodně z toho neplyne, že by Bush informaci, že tam zbraně hromadného ničení nejsou měl. 

Navíc text sám si protiřečí, tvrdí že pracovník informoval skupinu, která invazi připravovala, ta sdělila, že "jí to už nezajímá". Není kdy to sděloval a už vůbec z toho neplyne, že předával informaci prezidentovi. 

Pak tam sice kdosi tvrdí, že prezident informaci dostal, ale není zřejmé kdy přesně. 

Není to nic pěkného o tom žádná, na druhou stranu to bylo jak jsme psal. Sadám vyhrožoval a nebylo možné zjistit jak moc planě a jak moc reálně. Američané předtím, než to začali řešit vojensky mnohokrát žádali Iráq aby umožnil kontrolu zbrojních programů. Nestalo se tak, nic tomu nebránilo. 

Tedy v takové chvíli je těžké říci, které rozhodnutí je správné. Bylo bez pochyb, že je Saddám psychopat a z jeho okolí zjevně nikdo nekomunikoval. 


Nepřihlášený uživatel

#106391

2017-04-08 23:10

Vzdy kdyz omylem pustim misto RT CT24 , tak se ptam, zda je to interni vysilani pro bohnickou lecebnu, nebo zda to vysilaji pacienti sami. Technicka uroven je proti RT take tragicka. 


Nepřihlášený uživatel

#106392 Re:

2017-04-08 23:20

#106391: -  

 Tak proč se za tou technickou "úrovní" neodstěhuješ do Rusákova?  Proč takovou blbost píšeš do diskuse o hloposti, ubohosti a oplzlosti Miloše Zemana, protože ten idiot to taky sleduje a čerpá z toho svojí "moudrost"?


Nepřihlášený uživatel

#106393

2017-04-08 23:29

Spojené státy fašistické, Al Kajda či IS? Ono je to jedno, je to přece jedna teroristická koalice proti Sýrii.
Evropan

#106394 Re:

2017-04-08 23:31

#106379: -  

Píšete tu obdivné články za vraha, který má svědomí více než 400.000 mrtvých Syřanů. To je neomluvitelné a takový člověk si nezaslouží žádný soucit. Měl by být okamžitě odstaven od moci. A to co dělá spíše ukazuje na to, že není  normální. A normální není ani to, že tento v současné době nejohavnější terorismus (kam se na něj hrabe tzv. islámský stát) na světě podporuje Kreml.

 


Nepřihlášený uživatel

#106395 Re:

2017-04-08 23:32

#106393: -  

Zapomněl si na Rusákov a Putlera.


Nepřihlášený uživatel

#106396 Re: Re:

2017-04-08 23:33

#106392: - Re:  

 Proc bych se nekam stehoval, kdyz mam RT na UPC? Ted zrovna sleduju na RT Max Keiser show. Skvely  satiricky porad o financnictvi, ktery uvadi makler z Wall Street. O tom se muze ubozakum z CT s jejich "experty" leda tak zdat. :)

Na druhou stranu chapu, ze RT neznas, ono je to totiz v anglictine, takze bys tomu stejne nerozumnel.

Tobe je hovno do toho, co sem pisu, curacku.


Nepřihlášený uživatel

#106397 Re: Re:

2017-04-08 23:40

#106395: - Re:  

 Putlera a Rusákov neznám. Jestli myslíš Putina a Rusko, fašoune, tak ti jsou se Sýrií proti teroristické koalici IS/Al Kajda/USA.


Nepřihlášený uživatel

#106398 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-04-08 23:43

#106389: - Re: Re: Re: Re:  

 Připadá mi poněkud "legrační" či "schizofrenní" tvrdit, že imigranté jsou životní hrozbou pro nás všechny a zároveň vyčítat Buschovi, že řešil psyhopata, co měl k dispozici armádu a celou zem s ropou a v podstatě nic jiného nedělal, než válčil. 

 


Nepřihlášený uživatel

#106399 Re: Re:

2017-04-08 23:45

#106394: Evropan - Re:  

 400 000 mrtvých mají na svědomí USA, které Sýrii rozvrátily, ani se tím nikdy nijak netajily, že podporují řezače dětských hlav.


Nepřihlášený uživatel

#106400 Re: Re: Re:

2017-04-08 23:45

#106397: - Re: Re:  

 Projevují to opravdu velmi podivně, bombardováním obydlených částí měst a to ještě pro jistotu bombama u kterých ani neví kam dopadnou. Jsou to prostě ti Rusové s tím Asadem koumáci.