MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#106842 Re:

2017-04-17 08:45

#106828: Multikulturní obohacení -  

Jak je vidět, tak si Britové dokáží se svými teroristy poradit. A to ačkoli ten článek je v The Sun, což je obdoba našeho Blesku, tedy trochu bulvární čtení na neděli. Co ale dělá naše policie s našimi menšinami? Rusáci lámou nohy člověku, který jim nechce prodat svůj dům, stavějí si domy bez stavebního povolení a střílejí se v Praze na ulici. Od doby zásahu v restauraci U Holubů (a to už je hodně dávno) tu nikdo Rusáky v jejich tažení nikterak neomezuje, a teď si tady ještě mohou Číňani mlátit naše občany, kteří projeví názor proti jejich komunistickému prezidentovi. 

Bylo by dobré, aby jste se už konečně začal starat o problémy tohoto státu, protože tuhý policejní prezident, který se rád prohání autem stovkou po městech, a chovanec ministerstva vnitra, který si vyběhal právnický titul během dvou let (V Plzni, kde jinde), na to, aby řídili policii, nemají. Proto se tu znásilňuje a policajti nejsou schopni více než třičtvrtiny znásilnění vyšetřit, a neúspěšný hon na násilníka, který zranil Petru Kvitovou jen dostatečně vypovídá o naprosté neschopnosti policajtů, kteří raději organizují protimuslimské akce. Ostatně nevím, jesli "Multikulturního obohazovače" také neobohacuje nějaký Monokulturní policajt.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106859 Re: Re:

2017-04-17 11:11:01

#106842: Evropan - Re:  

 Za zásah u Holubů byli dokonce lidé pana Kubiceho uvaleni do vyšetřovací vazby a StBák Komorous dokonce oddělil protidrogovku od oddělení pana Kubiceho, tedy od boje proti organizovanému zločinu, což je abusrdita, neboť takto je to uspořádáno jen v USA a pak v ČR. USA to ovšem měli takto uspořádáno proto, že jejich protidrogovka zasahovala na hranici legálnosti na územích cizích států a tedy hrozila kompromitace celé služby. 

Od té doby, co Komorous oddělil protigrovku se také dají koupit droky v každé herně v každé vesnici po celé republice. 

 

Z StBáků Komorouse a Laubeho Zeman udělal generály.