MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

CZexit! Smrt EU!
Nepřihlášený uživatel

#107066 Re: Kde je ta Sorosova píča? To by chtělo nějakou multikulti osvětu o xenofobech! :-))))))))))))

2017-04-19 10:41

#107050: Multikulturní obohacení - Kde je ta Sorosova píča? To by chtělo nějakou multikulti osvětu o xenofobech! :-)))))))))))) 

 

Opakovaně se potvrzuje, jací hlupáci a dětiny vedou EU. Drtivá většina v Česku i v V4 ví, kdo je Turek a mohamedáni vůbec, ale ti, kteří nás vedou, stereotypně kuňkají opak. Zaneřádit si stát lidmi, kteří ho při lámání chleba podrazí, je dokladem, že Merkelová, Juncker, Hollande, kývala Sobotka & spol., netuší, která bije a nemají ponětí, kam vlezli a jaké komplikace připravili svým nástupcům. Fujtajbl!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107069 Re: Re: Kde je ta Sorosova píča? To by chtělo nějakou multikulti osvětu o xenofobech! :-))))))))))))

2017-04-19 10:44:02

#107066: CZexit! Smrt - - Re: Kde je ta Sorosova píča? To by chtělo nějakou multikulti osvětu o xenofobech! :-)))))))))))) 

 Je dobré ti tedy připomenout, že v ČSR v roce 1948 si vlastní občané zvolili komunisty, podobně, jako si Němci před válkou dopravili Hitlera přímo do parlamentu. Ani zkušenost s Hitlerem je neodradila, přitom rozdíl mezi nacismem a komunismem je jen z které strany extrému se k němu dopracovali a jak získává zdroje na svojí zločinnost. 

Důsledky z roku 1946 na prostředí ČR je patrné do dnešní dnů.  Tedy si nenamlouvej, že se občané států liší od občanů, kteří do nich v průběhu desetiletí přicházejí.