MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

LOL

#107092 Re: Změnilo se něco? Nic.....

2017-04-19 16:56

#107090: - Změnilo se něco? Nic..... 

 Co to je za ohňostroj? :DDDD

 

https://youtu.be/tU1b1H2EWU4?t=2m23s

Zase ten podvodník akorát vytáhl peníze z kapes daňových popalatníků. To se to podniká z dotací , to je bolševické jak EU. :-)))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107093 Re: Re: Změnilo se něco? Nic.....

2017-04-19 17:06:45

#107092: LOL - Re: Změnilo se něco? Nic..... 

 Jj hned se vyjasnilo, proč v Rusku v kosmickém programu žádná soukromá firma nepodniká :-), proč si postavili "kosmodrom" při jehož stavbě se ještě jeden ukradl a ještě si tam postavili halu, do které se jim nevejde raketa :-).  Rusko je opravdu země, kde se možná stává naprosto nemožným. 

Rusácí dodnes nejsou schopni přiznat, že jim něco havarovalo a k přistávání prvního stupně a jeho recyklaci mají tak daleko jako k demokracii. Jejich konkurence vynášení nákladů do kosmu bude už příští rok prakticky nulová, mimo jiné proto, že Amerika už dnes má dvě firmy, kterým přistávají první stupně, z toho jedna z nich vlastně hned od počátku první stupeň používá opakovaně, byť je jejich raketa daleko menší. Musk začal své lety recyklací prvního stupňe zlevňovat od letošního roku. 

Pokud se mu to podaří dotáhnout a to je velmi pravděpodobné, cena za dopravu náklad do kosmu může klesnout až na desetinu a v současnosti má dostatek raket na to, aby na sebe strhl většinu vynášení nákladů do kosmu. 

To je realita a co víc, nebude mít problém na burze sehnat jakékoliv množství peněz, pokud je bude potřebovat, mimo jiné proto, že volných peněz je evidentně velmi mnoho a jeho automobilka už finančně větší než Ford. Kdo by to byl ještě před třemi roky řekl.