MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107177 Posluchači se Babišovi vysmáli.....

2017-04-20 13:07




Jste podvodník, řekl Kalousek Babišovi v hádce o dluhopisy

Otázka ohledně korunových dluhopisů Agrofertu rozvířila atmosféru středeční politické debaty, kterou zorganizoval Politologický klub Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy. Ministr financí a předseda hnutí ANO Andrej Babiš se opřel do šéfa opoziční TOP 09 Miroslava Kalouska. Ten mu atak ihned vrátil a prohlásil, že je podvodník.

....Babiš je skutečně podvodník, neboť osoby spojené skutečně nemohou převádět zisk z jedné na druhou, aby tím snížili dańovou povinnost. To není nic nového, osoby spojené jsou v zákoně o dani z příjmu definovány od roku 1992 a jsou tam definovány právě proto, aby bylo postižitelné jednání, které se také dopustil Andrej Babiš. 

Andrej Babiš to ví, dokonce poslaneckým návrhem chtěl zneužít Sněmovny, aby své jednání zrelativizoval tak, aby se stalo beztrestným, neboť dnes se objem jeho daňového úniku jeví díky objemu, způsobu a dlouholetým používáním, že se jedná o trestný čin. 

Celkový dańový únik které osoby spojené a jejich jen limitní počet 150 - 170 spáchali, je ale v ročním objemu až 6 mld. korun, což je únik naprosto astronomický a Babiš jedná tak, aby tyto daně nebyly doměřeny a Bradáčová se na to dívá, což vypadá, jako když je jeho zaměstnankyní a ne nejvyšší státní zástupkyní. 

"Vy platítě daně, chcetě platiť" - člověk co se nenaučil za 27 let života v ČR česky vykládá, že za 20 let koupil a prodal 700 firem - tedy každých 10 dní kupoval nebo prodával firmu, jen je problém, že v drtivé většině uvnitř Agrofertu a tomu sám říká - karusel. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107204 Re: Posluchači se Babišovi vysmáli.....

2017-04-20 14:26:44

#107177: - Posluchači se Babišovi vysmáli..... 

 Jací posluchači? To myslíš ty Sorosovy neobolševický vemena s mlíkem na bradě z humanitních oborů? :-) Alespoň je vidět, že je rádobypravičák Kalousek také neobolševik. :-)))