MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#108641 Re: Re: Re: Monokulturní ochuzení

2017-05-07 17:08

#108640: - Re: Re: Monokulturní ochuzení 

Není zřejmé, jakou extrémistku máš na mysli, mezi neonacisty byly ženy nebo snad ten extrémista byla žena? 

Ale pro jistotu si s tvým příspěvkem skoč na státní zastupitelství. 


Nepřihlášený uživatel

/ #108640 Re: Re: Monokulturní ochuzení

2017-05-07 17:01

#108637: - Re: Monokulturní ochuzení 

 Asi myslíš tu extrémistku. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#108684 Re: Re: Re: Re: Monokulturní ochuzení

2017-05-08 10:02:49

#108641: - Re: Re: Re: Monokulturní ochuzení 

 

Skautka s ponožkami Good Night White Pride s klasickým logem zobrazujícím politické násilí, je, zdá se, novou hrdinkou a ikonou progresivní levice. K jejímu heroickému statusu ji stačilo si stoupnout vedle policejních těžkooděnců s transparentem vyhrožujícím politickou indoktrinací, mít vedle sebe soudruha, který řekne v pravý čas nějaký neomarxistický blábol, a spřáteleného fotografa, který v neméně pravý čas zmáčkne spoušť. Pak už jen stačilo výslednou fotografii poslat spřáteleným novinářům do spřátelených médií, a umělá kauza umělé hrdinky začala žít svým vlastním životem.

Jak to ale bylo doopravdy?

Novináři zatím dali prostor k vyjádření jen levicové skautce. Proč ale nevyslechli i druhou stranu? Muže, který ji na fotografii čelí? Existuje, a má jméno. Není Čech, ale Slovák, a demonstraci do Brna přijel podpořit, protože je přesvědčený, že Čechy a Slováky dnes pálí stejné problémy. A těmi jsou především hrozby ze strany imigrantů a plíživá islamizace Evropy.

Když spolu s ostatními procházel kolem skautky, která měla transparent „Vychováme i vaše děti“, její soudruh vykřikl, že na národ a národní hodnoty už se dnes nehraje, a že žádné státní hranice neexistují. Slovenský aktivista jeho směrem jen suše prohodil, že „asi hodně fetuje“. A skautce bez nějakých větších emocí řekl, ať se se svým transparentem raději otočí čelem vzad na své sluníčkářské kolegy, a vychovává je. Skautka mu odpověděla, že je prý netolerantní, a Slovák se jí zeptal, jestli ty ženy a dívky, které v Německu v Kolíně nad Rýnem obtěžovali a znásilnili, mají být teď taky tolerantní.

To bylo vše.

Další pohled se objevil mezi komentáři na Facebooku, a ani ten na „oficiální“ mediální verzi nevrhá příznivé světlo. Hrdinky vypadají jinak.