MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#109689

2017-05-19 12:27

Zeman je naše pomsta všem voličům dementního levobočka,havlomrdům a marxistickým smažkám.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#109693 Re:

2017-05-19 12:45:09

#109689: -  

 Ty jsi volil nacionálního komunistu, aby se pomstil svým spoluobčanům?  

Ano to je bohužel typické pro voliče Miloše Zemana. 

Tvoje smůla je, že jsi na to doplatil především ty sám, neb nás ostatní kdož k životu stát příliš nepotřebujeme, se zvolení Zemana finančně nijak nedotklo, ale tebe bude ještě mrzet, neb za nadějného růstu HDP 4,5 % jsme se dostai na podprůměrných 2,5 % při inflaci 2,5 % což právě tebe, který spotřebováváš především jídlo bude mrzet nejvíce. 

Problém se Zemanem je totiž v tom, že zdevastoval veřejný prostor - zaplnil ho extrémismem, což samozřejmě odrazuje skutečné investory a demotivuje podnikatelské prostředí - musíme se věnovat hloupostem jako je EET, kontrolní hlášení a zajištění, aby když uděláme chybu, jsme nebyli likvidačně postižení finančním úřadem. To pak moc peněz pro zaměstnance opravdu nezbývá. 

Druhý problém, je odrazení investorů velkých a nemožnost tedy realizace velkých investic jako např. rychlostní železniční koridor přes republiku, rychlá dostavba dálniční sítě, investice do vzdělávání a výzkumu. Tito do prostředí kde mají vliv takové kreatury jako je Nejedlý, Tvrdík, Mynář, Hlinovský, Veleba, Pelta samozřejmě ani náhodou nebudou investovat. To stojí tuto zemí možná až procento z růstu HDP. 

Tedy volba Miloše Zemana byl skutečně vrchol idiocie, to máš naprostou pravdu. 


Nepřihlášený uživatel

#109689

2017-05-19 13:27

Zeman je naše pomsta všem voličům dementního levobočka,havlomrdům a marxistickým smažkám.