MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#110763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-06-09 04:37

#110759: Původní Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  Nic z tvých blábolů se nezakládá na pravdě, špinavá prolhaná vyfetovaná rusofobní banderovská esesácká neobolševická mrdko z pražský kavárny!

Lidé, kteří bezmyšlenkovitě uráží, skrývají nějaké vlastní problémy a domnívají se, že je touto orální masturbací vyřeší. Nevyřeší! To musíte jinde a jindy. Když sem napíšete snůšku vulgarit a ještě si je v dalším příspěvku sám pochválíte, čímž bych diagnostikoval ještě počínající schizofrenii, označíte se tak jedině za hlupáka a ne za nějakého původního Evropana, který zřejmě zamrznul hned poté, co zjistil, že do Evropy částečně zasahuje i Rusko. Převážná část Ruska je ovšem v Asii, takže byste si měl dát nick "Původní Asiat".

Neumím si představit, že by v hraničním sporu mezi Gruzií a Russkem byla agresorem Gruzie. Gruzie na území Russka neútočila, a Russko přesto dodnes část severní Gruzie okupuje. Stejné je to v případě Ukrajiny, kde byl russkou raketou dokonce sestřelen civilní letoun, což historie podle mě nepamatuje.

Všechny tebou jmenované státy rozvrátily USA! - Takže podle vás Maďarsko, Československo, Afghánistán, Gruzie a Ukrajina rozvrátily USA. Jak by se tak malým státům mohlo podařit rozvrátit takovou velmoc? A všiml jste si, že USA vůbec rozvrácené nejsou ...?

Odpovědi

Opravdový Evropan a především ČECH!!!
Nepřihlášený uživatel

#110764 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-06-09 07:15:44

#110763: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Drž hubu, Sorosovo prolhaný úchylný protičeský prase!

Najdi si seznam agresí hnUSA a táhni do hoven! Já ti sem ty stovky případů vypisovat nebudu.

 

Československo rozvrátil kretén pěstovanej stbákama, protičeský zkurvysyn Havel, samozřejmě za přispění USA!!!

Afganistán rozvrátily USA svou podporou džihádistů ze kterých později vznikla Al-kajda a IS!

Sýrii, Lýbiíi, Irák, Ukrajinu atd. atd. - všechno rozvrátili teroristi z USA a jejich poskokové ze zločineckého NATO!!!