MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#111078 Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně!

2017-06-18 00:06

#111038: Evropan - Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

 Tady aspon vidite, jaka idiocie vladne svetem. Pro Velkou Britanii a pro Evropana neni symbolem toho nejhorsiho muslimsky terorista, ktery zavrazdil osmiletou Saffie Rose Roussos, ale polsky instalater, ktery bere nevzdelanym, ozralym pristavnim krysam praci.

Tato naprosta imbecilita je pro soucasny svet priznacna.

 

Odpovědi

Evropan

#111079 Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně!

2017-06-18 06:18:28

#111078: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

Pro Evropana je naprostou imbecilitou to, že se vedou diskuse o teroristech v Británii nebo Německu, ale neřeší se problémy, které má tento stát. Kromě ekonomických je to řada bezpečnostních, které chovanec ministerstva vnitra zametá pod koberec, například že u nás dojde ročně ke znásilnění více než 600 žen, ale policie není schopna zjistit ani čtvrtinu pachatelů. Násilník dokáže poranit tenisovou hvězdu a policie, přestože má podobenku násilníka, tak nic nedělá. A naši republiku veřejně reprezentuje člověk, který tvrdí, že se máme demokracii učit v Číně a za státní peníze létá na dovolenu na Rhodos ke svému russáckému kamarádovi, zatímco Russkem podporované vražedné vojsko diktátora Al Asáda vyvraždilo za pět let více než 400 tisíc občanů Sýrie. Kam se na toto vraždění hrabe Daeš (nebo jak vy často píšete Islámský stát).

A jen naprostý imbecil, jako je třeba tady pan Hovínko, se může podepsat pod ovčáčkovské heslo "Smrt pražské kavárně". Ostatně vy rádi vytváříte dojem, že venkov je snad na Bumbálově straně, ale není tomu tak, a ve volbách se konečně ukáže, jak slabou pozici hradní opilec má. Už se to kvapem blíží ...

http://www.zemancountdown.cz/