MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#111079 Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně!

2017-06-18 06:18

#111078: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

Pro Evropana je naprostou imbecilitou to, že se vedou diskuse o teroristech v Británii nebo Německu, ale neřeší se problémy, které má tento stát. Kromě ekonomických je to řada bezpečnostních, které chovanec ministerstva vnitra zametá pod koberec, například že u nás dojde ročně ke znásilnění více než 600 žen, ale policie není schopna zjistit ani čtvrtinu pachatelů. Násilník dokáže poranit tenisovou hvězdu a policie, přestože má podobenku násilníka, tak nic nedělá. A naši republiku veřejně reprezentuje člověk, který tvrdí, že se máme demokracii učit v Číně a za státní peníze létá na dovolenu na Rhodos ke svému russáckému kamarádovi, zatímco Russkem podporované vražedné vojsko diktátora Al Asáda vyvraždilo za pět let více než 400 tisíc občanů Sýrie. Kam se na toto vraždění hrabe Daeš (nebo jak vy často píšete Islámský stát).

A jen naprostý imbecil, jako je třeba tady pan Hovínko, se může podepsat pod ovčáčkovské heslo "Smrt pražské kavárně". Ostatně vy rádi vytváříte dojem, že venkov je snad na Bumbálově straně, ale není tomu tak, a ve volbách se konečně ukáže, jak slabou pozici hradní opilec má. Už se to kvapem blíží ...

http://www.zemancountdown.cz/

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#111081 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně!

2017-06-18 09:54:45

#111079: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

 Drž hubu ty prolhaný protičeský banderovský islámistický prase, nebo si tě nechám zjistit a pak uvidíš to rodeo!

pan Hnedy

#111088 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně!

2017-06-18 10:58:09

#111079: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

 vzdyt tu diskuzi vedete i vy a je to samozrejme prirozene, pokud muslimsky terorismus ohrozuje, zivoty Evropanu temer kazdy den. Pokud je neco tak zasadniho, ze se diky tomu meni pravidla bezpecnosti a kazdodenni zpusob zivota Evropanu, vzdyt i za narustem nacionalistickych stran a tendenci, muze tato zapadnimi politiky podporovana politika importovani problemu do Evropy.

Vy musite zit v nejake podivne socialni bubline, kde vladne pokrytectvi a pretvarka...nejste nejak spjat s evropskym parlamentem nebo komisi ?

Primarni problem je muslimske pristehovalectvi a to diky nesvobodomyslne, autoritativni, homofobni, mensiny utlacujici, gendrovou rovnost potirajici, stredoveke-tmarske, povaze islamu.

ano veci , ktere popisujute jsou rovnez dulezite, ale byly tady vzdy , nemuzete naprosto eliminovat

nasilnost v nekterych lidech, ale muzeme zastavit muslimske pristehovalectvi, ktere meni raz

zivota v Evrope, coz je a bylo ovlivnitelne.

Mimochodem Ceska republika je 6 nejbezpecnejsim statem sveta a myslim, ze opravnene, byl bych rad kdyby tomu tak zustalo. navzdory (h)ruznym "Evropanum" a (h)ruznym neziskovkam.

je to vsak spor o tom, jakym zpusobem chceme zit, jestli v  korporativistickem socialistickem systemu podporovanem Francii a Nemeckem, kdy stat nam bude postupne kafrat i do toho, jake mame srat hovinka nebo anglosaskem svobodomyslnem, kde bude zajistena vetsi mira svobody jednotlivce.

Samozrejme napr. mnohym Nemcum se islam libi, a to bylo uz za Hitlera, libi se jim ta nabozenska

kazen a poslusnost. Porad si mysli, ze jsou predurceni k ovladani jinych narodu, bohuzel jednou za cas diky tomu u nich dojde k presvedceni, ze jsou politicky neomylni a nasledky pro Evropu jsou pak tragicke.

Ja nejsem na nici strane. Nekdy ..vyjmecne, ale zase v tom zasadnim...ma pravdu prezident, nekdy ji muzete mi vy. To lide jako vy vytvareji strany a socialni bubliny rozdelujici spolecnost, pak se vsak lepe ovlada, treba na zaklade strachu, vnejsiho ohrozeni Ruskem, vnitrniho ohrozeni komunisty.

I na zaklade Vaseho prispevku se da o tom, kdo je imbecil s uspechem pochybovat.