MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#111076 Vítač čmoudů Drahoš je bolševický vlezdoprdelka a nejspíše agent StB!

2017-06-17 22:08

Drahoš za bolševika studoval v zahraničí!


Nepřihlášený uživatel

#111077 Re: Re: Re: Brož za 8450 Kč

2017-06-17 22:18

#111075: - Re: Re: Brož za 8450 Kč 

 V té, co bydlíš? 

pan Hnedy

#111078 Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně!

2017-06-18 00:06

#111038: Evropan - Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

 Tady aspon vidite, jaka idiocie vladne svetem. Pro Velkou Britanii a pro Evropana neni symbolem toho nejhorsiho muslimsky terorista, ktery zavrazdil osmiletou Saffie Rose Roussos, ale polsky instalater, ktery bere nevzdelanym, ozralym pristavnim krysam praci.

Tato naprosta imbecilita je pro soucasny svet priznacna.

 

Evropan

#111079 Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně!

2017-06-18 06:18

#111078: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

Pro Evropana je naprostou imbecilitou to, že se vedou diskuse o teroristech v Británii nebo Německu, ale neřeší se problémy, které má tento stát. Kromě ekonomických je to řada bezpečnostních, které chovanec ministerstva vnitra zametá pod koberec, například že u nás dojde ročně ke znásilnění více než 600 žen, ale policie není schopna zjistit ani čtvrtinu pachatelů. Násilník dokáže poranit tenisovou hvězdu a policie, přestože má podobenku násilníka, tak nic nedělá. A naši republiku veřejně reprezentuje člověk, který tvrdí, že se máme demokracii učit v Číně a za státní peníze létá na dovolenu na Rhodos ke svému russáckému kamarádovi, zatímco Russkem podporované vražedné vojsko diktátora Al Asáda vyvraždilo za pět let více než 400 tisíc občanů Sýrie. Kam se na toto vraždění hrabe Daeš (nebo jak vy často píšete Islámský stát).

A jen naprostý imbecil, jako je třeba tady pan Hovínko, se může podepsat pod ovčáčkovské heslo "Smrt pražské kavárně". Ostatně vy rádi vytváříte dojem, že venkov je snad na Bumbálově straně, ale není tomu tak, a ve volbách se konečně ukáže, jak slabou pozici hradní opilec má. Už se to kvapem blíží ...

http://www.zemancountdown.cz/


Nepřihlášený uživatel

#111080

2017-06-18 09:48

Pan prezident Miloš Zeman je ryze český státník, který respektuje zájmy lidu a ne dosazený kašpar cizích mocností. Takový druhý Jiřík z Poděbrad na našem trůnu, proto bychom si jej měli vážit a podporovat jej proti kolaborantům napojeným na Brusel a Washington! Kdyby se našeho trůnu zmocnil huhlající Rakušák, zle by bylo naší matičce zemi, zle!!


Nepřihlášený uživatel

#111081 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně!

2017-06-18 09:54

#111079: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

 Drž hubu ty prolhaný protičeský banderovský islámistický prase, nebo si tě nechám zjistit a pak uvidíš to rodeo!

Slavíme smrt teroristů!

#111082

2017-06-18 09:58

7 hnUSAckých teroristů chcíplo na teroristické lodi na druhé straně světa, kde nemají co pohledávat.

Teroristi z USA

#111083 OSN: Americká armáda se v Sýrii dopouští masakrů!

2017-06-18 09:59

Podle vedoucího výboru Paulo Sérgio Pinheira, bombardování oblastí přiléhajících k samozvanému hlavnímu městu IS Rakce, vedlo k úmrtí stovek civilistů, kteří jsou nuceni žít pod vládou džihádistů, uvedly noviny The New York Times. Zástupkyně Pinheira Karen Abuzayd udává počet lidských obětí na 300. Dvě třetiny z nich byly oběti leteckého úderu v Mansuře.

Bojové operace USA a jejich spojenců pokračuj v Sýrii a Iráku od léta roku 2014, kdy Washington vyhlásil válku skupině IS. Od jara roku 2017 americká armáda podporuje skupiny spojené kurdsko-arabské milice, postupující k městu Rakka. Americká pomoc spočívá ve vyčíštění cestu pro postupující vojska. Přitom 21.března 2017 Američané bombardovali Mansur. Oběti náletu, při kterém baly zasažena škola, se stalo 200 lidí.

Podle Karen Abuzaydové budova školy byla dočasně využita jako azyl pro uprchlíky z Palmyry. Dřívější zprávy, že bombardování Mansury si vyžádalo život 40 lidí, alepo prověření ukázalo, že informace byla neúplná. Čtyřicet devět lidí bylo zabito při bombardování jiném místě - na mešitu v Al-Jinn, uvedla Abuzaydová.

Podle komise OSN bombardování čtvrtí Rakky vedlo k masový exodu místních obyvatel. Území pod palbou opustilo asi 160 tisíc lidí, a připojilo se k dalším pěti milionům syrských uprchlíků.„Boj proti terorismu, což je tvrdá nutnost, by neměl být na úkor civilistů, kteří proti své vůli žijí v oblastech, kde je IS,“ zdůraznil šéf komise Pinheiro (je přitom pozoruhodné, že západní média obviňují Rusko, že jeho o operace v Sýrii posilují uprchlickou vlnu, ale zde je ticho po pěšině – pozn. red.)

Prohlášení OSN přichází uprostřed probíhající debaty okolo Američany použití munice s bílým fosforem v Sýrii. Jejich použití je povoleno mezinárodními úmluvami, pokud jejím cílem nejsou lidé. Pentagon tvrdí, že fosforové bomby používá v neosídlených oblastech. Navzdory tomu, organizace pro lidská práva Human Rights Watch vyjádřila obavu, že projektily, které mohou vyvolat požár, můhou vést k dalším obětem konfliktu.

Bombardování syrského území je doprovázeno protesty Damašku. Arabská země připomíná, že Spojené státy nedostaly právo provádět vojenské operace na jeho území, jakož i na skutečnost, že americká válka proti IS pokračuje bez mandátu OSN. V červnu 2017 syrský velvyslanec v Ženevě, Hussam al-Din Aala informoval o smrti 30 civilistů při bombardování USA v provincii Dair az-Zaur.

Americká armáda se nevyjádřila o podrobnostech Pinheirovy komise. Podle tvrzení Pentagonu, bombardování syrského území vedly za tři toky vedly ke smrti 350 civilistů. Organizace pro lidská práva Airwars, se sídlem ve Velké Británii, toto číslo zvýšila na 3800 lidí.

 Zajímavá je v této souvislosti chronologie událostí v Sýrii na přelomu března a dubna 2017. Například útok na na civilisty ve městě Chan Šajchun, z něho USA obvinili syrskou vládu, si vyžádal 89 obětí a věnovaly se to tomu největší světová média. Za dva týdny Američané  bombardovali Mansur a zabili 200 civilistů. Pokud by se údaje o bombardování Mansury objevily dříve, tak by dramaticky změnily informační obraz.


Nepřihlášený uživatel

#111084 Bude vyznamenání?

2017-06-18 10:07

Henlein byl Hermanův strejda.

Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!!

#111085

2017-06-18 10:46

Konečně mají vlastenci koho volit!


Nepřihlášený uživatel

#111086

2017-06-18 10:48

• Sláva Rusku, našim osvoboditelům od zkurvených Němců a Ukrajinců!!!

 

USA - světový terorista číslo 1

#111087

2017-06-18 10:51

Sankce projednávané americkým Kongresem jsou v rozporu s mezinárodním právem, vyhlásili rozčíleně kancléř Rakouska Christian Kern a německý ministr zahraničí Sigmar Gabriel.

Vídeň a Berlín ostře kritizovaly plány USA uvalit nové sankce proti Rusku, neboť zasahují německé, rakouské i další evropské společnosti, uvedli značně podrážděně ve společném prohlášení oba politici.

Jsou přesvědčeni, že americký Kongres projednává sankce, které jsou v rozporu s mezinárodním právem, ohrožují energetickou bezpečnost Evropy a poškozují možnost urovnání situace na Ukrajině. Politici jsou také přesvědčeni, že jediným účelem těchto sankcí je pokusit se prosadit na evropský trh americký zkapalnělý zemní plynu, a vylačit z něj plyn z Ruska.


„Pro nás je nepřijatelné použití hrozby vůči evropským společnostem, které se podílejí na rozšiřování evropského systému dodávek energie, a které jsou v rozporu s mezinárodním právem extrateritoriálních sankcí,“ cituje Kerna a Gabriela agentura Reuters. „Americký návrh zákona otevřeně popisuje, co o čem je ve skutečnosti řeč - o prodej zkapalněného zemního plynu USA a vytlačení dodávek ruského zemního plynu z evropského trhu. Cílem je zajistit pracovní místa v ropném a plynárenském průmyslu Spojených států,“ zdůraznili.

Rakouský kancléř a německý ministr zahraničí, kteří jsou zástupci sociálně demokratických stran svých zemích, rovněž prohlásili, že „politické nástroje sankcí by neměly být spojeny s ekonomickými zájmy“. „Výhrůžky společnostem v Německu, Rakousku a dalších evropských zemí pokutami na americkém trhu, jsou-li společně s Ruskem účastny na plynových projektech plynových jako“ Nord Stream - 2“, nebo jejich financování - to přináší zcela novou a velmi negativní kúroveň euro-amerických vztazích,“ varovali.

 Zároveň temně naznačili, že to může mít dopady i na „pozici ve vztahu ke konfliktu na Ukrajině“.

„Zásobování energií v Evropě je věcí Evropy, a ne USA. Kdo nám bude dodávat energii a jak, se rozhodujeme v souladu se zásadami transparentnosti a konkurence na trhu,“ zdůraznili Kerna a Gabriel. „Pokud nebudeme společně projednávat záležitosti mezi sebou a nebude se řídit podstatou motivů, jako jsou ekonomické zájmy USA v otázce vývozu zemního plynu, nebude to jen politováníhodné, ale uškodí to naším vztahům a efektivitě naší pozice ve vztahu ke konfliktu na Ukrajině,“ uzavřeli oba politici.

pan Hnedy

#111088 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně!

2017-06-18 10:58

#111079: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

 vzdyt tu diskuzi vedete i vy a je to samozrejme prirozene, pokud muslimsky terorismus ohrozuje, zivoty Evropanu temer kazdy den. Pokud je neco tak zasadniho, ze se diky tomu meni pravidla bezpecnosti a kazdodenni zpusob zivota Evropanu, vzdyt i za narustem nacionalistickych stran a tendenci, muze tato zapadnimi politiky podporovana politika importovani problemu do Evropy.

Vy musite zit v nejake podivne socialni bubline, kde vladne pokrytectvi a pretvarka...nejste nejak spjat s evropskym parlamentem nebo komisi ?

Primarni problem je muslimske pristehovalectvi a to diky nesvobodomyslne, autoritativni, homofobni, mensiny utlacujici, gendrovou rovnost potirajici, stredoveke-tmarske, povaze islamu.

ano veci , ktere popisujute jsou rovnez dulezite, ale byly tady vzdy , nemuzete naprosto eliminovat

nasilnost v nekterych lidech, ale muzeme zastavit muslimske pristehovalectvi, ktere meni raz

zivota v Evrope, coz je a bylo ovlivnitelne.

Mimochodem Ceska republika je 6 nejbezpecnejsim statem sveta a myslim, ze opravnene, byl bych rad kdyby tomu tak zustalo. navzdory (h)ruznym "Evropanum" a (h)ruznym neziskovkam.

je to vsak spor o tom, jakym zpusobem chceme zit, jestli v  korporativistickem socialistickem systemu podporovanem Francii a Nemeckem, kdy stat nam bude postupne kafrat i do toho, jake mame srat hovinka nebo anglosaskem svobodomyslnem, kde bude zajistena vetsi mira svobody jednotlivce.

Samozrejme napr. mnohym Nemcum se islam libi, a to bylo uz za Hitlera, libi se jim ta nabozenska

kazen a poslusnost. Porad si mysli, ze jsou predurceni k ovladani jinych narodu, bohuzel jednou za cas diky tomu u nich dojde k presvedceni, ze jsou politicky neomylni a nasledky pro Evropu jsou pak tragicke.

Ja nejsem na nici strane. Nekdy ..vyjmecne, ale zase v tom zasadnim...ma pravdu prezident, nekdy ji muzete mi vy. To lide jako vy vytvareji strany a socialni bubliny rozdelujici spolecnost, pak se vsak lepe ovlada, treba na zaklade strachu, vnejsiho ohrozeni Ruskem, vnitrniho ohrozeni komunisty.

I na zaklade Vaseho prispevku se da o tom, kdo je imbecil s uspechem pochybovat.


Nepřihlášený uživatel

#111089

2017-06-18 12:53

Pan prezident Zeman se dal opět do kupy a o jeho zdraví již nikdo nepochybuje! V "konkurenci" vítače Drahoše a sázkařskýho trotla Horáčka má pan prezident Zeman hlas jistý!

Evropan

#111090 Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo.

2017-06-18 14:00

#111088: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

Vy vycházíte ve svém přesvědčení z naprosto mylných předpokladů. Největší míru svobody nám dává anglosaský systém, který především po vzoru Británie a Nizozemí převzala postupně celá západní Evropa (včetně Německa, proto "saský") a snaží se ho tu více tu méně úspěšně aplikovat i země bývalého východního bloku. Němci nikdy k islámu neinklinovali a s islámem mají společné pouze to, že přijali několik miliónů tureckých dělníků pro podporu rozvoje své ekonomiky. V této německé menšině dochází k excesúm, ale není to statisticky více než mezi běžnou populací, jen je to více medializováno. Vždyť i evropani do morku kostí jako Anders Breivik nebo Wolfgang Priklopil (to je ten co unesl desetiletou Natashu Kampush) dokáží dělat docela slušná zvěrstva.

V roce 2015 se do Evropy vydal milion migrantů z Blízkého východu. Kdo jim dal informace, že jsou v Evropě vítáni, a kdo jim pomohl překonat celkem rychle a bez problémů celý Balkán, o tom se dají vést dlouhé diskuse. S jistotou lze prohlásit, že to nebyly neziskovky ani George Soros, jak se mnohdy v dezinformačních kampaních uvádí. Němci se rozhodli uprchlíky přijmout až poté, co stáli na rakouských hranicích. Angela Merkel také nikdy neprohlásila "Vítejte!", jak se jí často připisuje, ale prohlásila pouze "To zvládneme!". Nepramení to z žádné lásky k islámu, byl to jen čistě pragmatický krok, kterým bohaté Německo ulevilo hlavně Rakousku a Maďarsku.

Imigranti se nevzali odnikud. Utíkají především z válkami dotčených zemí. Nejtěžší konflikt se v současné době vede v Sýrii a nutno podotknout, že vše by bylo daleko jednodušší, kdyby se do konfliktu nezapojilo Russko. Bašár Al Asád by si bránil své malé území, povstalci by žili ve svých enklávách a spojenci by bojovali s Daeš. Russko ovšem bojkotovalo všechny snahy o vyhlášení bezletových zón, protože právě Al Asád disponuje leteckými silami, díky kterým získal přesilu nad povstalci (nikoli nad Daeš) a vyhnal miliony syrských občanů do exilu. Takže spíše než nesmyslné diskuse o sympatiích Němců k islámu by stálo za to diskutovat o podílu Russka na emigraci do Evropy.

Už úplně mimo jste s tím, že bych já vytvářel strany nebo sociální buňky, které rozdělují společnost. Společnost rozdělují v poslední době hlavně lidé, kteří si získají vliv na mediální prostředí. Je to jak stávající lžiprezident, jehož výroky novináři hltají, protože ví, že to prodá jejich noviny, a otisknou tak jakýkoli blábol, který lžiprezident pronese. A když ne on, tak postačí jeho věrný čtveráček. No a dalšími jsou pseudopolitici, kteří se prezentují jako zachránci národa, a to buď před vnějším nepřítelem, který neexistuje, což je jasně Pitomio, nebo bojují proti korupci, což je případ Koblížka, ačkoli je to právě on, jehož za dotační podvod řeší EU. Copak jste si nevšiml, že k největšímu rozdělení společnosti došlo ve chvíli, kdy si na hradě vymysleli pojem "pražská kavírna", na který odkazujete často i vy? To není označení pro nějakou skupinu fanatiků, ale je to podobný pojem, jako byl za komunistů "třídní nepřítel", kterého je nutné likvidovat. A tak se jen naprostý idiot může podepsat pod heslo "Smrt pražské kavárně", protože ve stádu uctívajícího současného lžiprezidenta se najde řada násilníků, která by toto heslo mohla vzít vážně. Protože však je pojem "pražská kavárna" sympatický značné části dnešní policie, tam nedělá nic proti tomu, aby případným násilným činům předešla.

Nevytvářím buňky ani strany a snažím se volit ty strany, které jsou průhledné a nevládne jim svými financemi jeden muž (to není jen případ ANO). Také nepodporuji hromadnou ekonomickou migraci a už vůbec se obecně nezastávám migrantů z Afriky, protože jsem tam prožil několik měsíců a nějaké znalosti o střední Africe jsem získal. Ale také jsem si jistý tím, že my bohatí bychom měli pomáhat lidem v nouzi. Alespoň tady v u nás horách to dříve platilo. S několika Syřany jsem studoval a v Sýrii jsem v roce 1996 byl. Byli to velice příjemní a ochotní lidé s pozitivním vztahem k Československu a poté k Čechám. Nemám proč nevěřit, že pro většinu z nich to stále platí.


Nepřihlášený uživatel

#111091

2017-06-18 14:31

Islamisté nebo muslimové? Volba slov je strašně důležitá. Věděli to i nacisti, kteří plynovým komorám ve vyhlazovacích táborech říkali "sprchy". Důležité je, aby se lidi, kteří brzo budou poslái na smrt, nebáli a nevzniknul občanský odboj.

Evropan

#111092 Re: Nejisté zdraví dosluhujícího prezidenta

2017-06-18 15:15

#111089: -  

Vaše dvě věty obsahují hned několik protimluvů :

- "pan prezident se dal do kupy" - Stále se tváříte, že nemá zdravotní problémy s výjimkou virózy při otevírání královské klenotnice, kterou chytil na oslavách na russké ambasádě, a najedou se dal do kupy? Tak tedy do kupy z čeho, když mu nic nebylo? Takže "nepravda".

- "o jeho zdraví nikdo nepochybuje" - To se dá vykládat dvěma způsoby. Buď každý ví, že to jde s jeho zdravím z kopce, a tedy nepochybuje o tom, že se jeho zdraví rapidně zhoršuje, nebo se najde někdo, kdo pochybuje, ale pak nelze napsat, že "nikdo nepochybuje". Minimálně já pochybuji, a nejsem sám. Myslím, že pochybuje minimálně polovina voličů. Takže "nepravda".

- "pan prezident má jistý hlas" - Při rozhovoru s královnou Alžbětou se sice snažil vtipkovat v angličtině, ale hlas rozhodně jistý neměl. Takže přinejmenším "nejistota".

Takže, Čtveráčku, příště lépe!

 


Nepřihlášený uživatel

#111093

2017-06-18 15:42

Muslimové na Filipínách vraždili křesťany, když neznali verše z Koránu


 

 

Muslimové, kteří obsadili filipínské město Marawi, zabíjeli tamní nemuslimské obyvatele. Muslimové podle přeživších chodili od domu k domu a pokud někdo špatně odpověděl na otázky o Koránu, zastřelili ho.

 

 

Na Filipínách je 6 procent muslimů, stejně jako třeba v Německu...

Nepřihlášený uživatel

#111094

2017-06-18 16:55

Dámy a pánové,

dovolte mi, abych úvodem tlumočil blahopřání Jejího Veličenstva královny všem vyznamenaným. Řekl jsem jí, že v roce 1938 stálo tehdejší Československo samo před Hitlerem, a právě proto o dva roky později, v roce 1940 stála Velká Británie sama před Hitlerem. A citoval jsem tehdy Churchillův výrok, protože královna i já máme Churchilla velice rádi, kdy Churchill krátce po Mnichovské dohodě řekl, cituji, Velká Británie stála před dvojí volbou. Mohla ztratit čest, a mohla mít válku. Velká Británie ztratila čest a bude mít válku.

Nesmírně si vážím českých vojáků, kteří bojovali v britských řadách, a mnoha z nich jsem už udělil státní vyznamenání. Chtěl bych vyjádřit radost z toho, že to mohu učinit i dnes při příležitosti audience u Jejího Veličenstva královny. 

Závěrem bych vyjádřil něco, co možná některé lidi bude provokovat. Jsem občas vyzýván k tomu, abych vyznamenal lidi, kteří trpěli pod nacistickým terorem, a já na to odpovídám, že utrpení si zaslouží soucit, utrpení si zaslouží lítost, ale za utrpení se nevyznamenává. Státní vyznamenání je vyznamenání za službu své vlasti, a tedy i za boj za její svobodu. Kdybychom se kochali svým utrpením, nikdy nezískáme nezávislost a vždy budeme podrobováni silnějším sousedem. Proto není náhodou, že medaile, kterou jste, drazí přátelé, byli vyznamenání, se jmenuje Medaile Za hrdinství, dalo by se také říci medaile za odvahu.

Já bych vám chtěl ještě jednou poděkovat za vaše hrdinství a za vaši odvahu a za to, že jste dokázali i v těch nejtěžších chvílích naší národní existence pomoci své vlasti.

Once more, thank you so much for your attention.

Miloš Zeman, prezident republiky, Londýn, 16. června 2017


Nepřihlášený uživatel

#111095 Re: Bude vyznamenání?

2017-06-18 17:02

#111084: - Bude vyznamenání? 

 A ty jsi Leninova babička, wole!


Nepřihlášený uživatel

#111096 Re:

2017-06-18 17:04

#111080: -  

 Jyrka Potroubek je úplně stejný tragéd jako Myloš Ovar.


Nepřihlášený uživatel

#111097 Kamikadze

2017-06-18 17:05


Nepřihlášený uživatel

#111098 Re:

2017-06-18 17:07

#111080: -  

 Tvojí matičkou je " matička Rus" rusáku!


Nepřihlášený uživatel

#111099 Re:

2017-06-18 17:13

#111089: -  

 Hlas jistý?To je ten tzv."hlas na poušti".


Nepřihlášený uživatel

#111100

2017-06-18 17:39

Celkem chápu sluníčkáře a novosoudruhy, že jim bruselský diktát vyhovuje, Nemusí se moc přemýšlet, Brusel jim dá dotace a řekne jak mají myslet a koho a kolik pustit na své území! A oni celí šťastní vezmou vlaječky a jdou vítat cizí armádu na svém území.