MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#111088 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně!

2017-06-18 10:58

#111079: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

 vzdyt tu diskuzi vedete i vy a je to samozrejme prirozene, pokud muslimsky terorismus ohrozuje, zivoty Evropanu temer kazdy den. Pokud je neco tak zasadniho, ze se diky tomu meni pravidla bezpecnosti a kazdodenni zpusob zivota Evropanu, vzdyt i za narustem nacionalistickych stran a tendenci, muze tato zapadnimi politiky podporovana politika importovani problemu do Evropy.

Vy musite zit v nejake podivne socialni bubline, kde vladne pokrytectvi a pretvarka...nejste nejak spjat s evropskym parlamentem nebo komisi ?

Primarni problem je muslimske pristehovalectvi a to diky nesvobodomyslne, autoritativni, homofobni, mensiny utlacujici, gendrovou rovnost potirajici, stredoveke-tmarske, povaze islamu.

ano veci , ktere popisujute jsou rovnez dulezite, ale byly tady vzdy , nemuzete naprosto eliminovat

nasilnost v nekterych lidech, ale muzeme zastavit muslimske pristehovalectvi, ktere meni raz

zivota v Evrope, coz je a bylo ovlivnitelne.

Mimochodem Ceska republika je 6 nejbezpecnejsim statem sveta a myslim, ze opravnene, byl bych rad kdyby tomu tak zustalo. navzdory (h)ruznym "Evropanum" a (h)ruznym neziskovkam.

je to vsak spor o tom, jakym zpusobem chceme zit, jestli v  korporativistickem socialistickem systemu podporovanem Francii a Nemeckem, kdy stat nam bude postupne kafrat i do toho, jake mame srat hovinka nebo anglosaskem svobodomyslnem, kde bude zajistena vetsi mira svobody jednotlivce.

Samozrejme napr. mnohym Nemcum se islam libi, a to bylo uz za Hitlera, libi se jim ta nabozenska

kazen a poslusnost. Porad si mysli, ze jsou predurceni k ovladani jinych narodu, bohuzel jednou za cas diky tomu u nich dojde k presvedceni, ze jsou politicky neomylni a nasledky pro Evropu jsou pak tragicke.

Ja nejsem na nici strane. Nekdy ..vyjmecne, ale zase v tom zasadnim...ma pravdu prezident, nekdy ji muzete mi vy. To lide jako vy vytvareji strany a socialni bubliny rozdelujici spolecnost, pak se vsak lepe ovlada, treba na zaklade strachu, vnejsiho ohrozeni Ruskem, vnitrniho ohrozeni komunisty.

I na zaklade Vaseho prispevku se da o tom, kdo je imbecil s uspechem pochybovat.

Odpovědi

Evropan

#111090 Smrt pražské kavárně - je fašistické heslo.

2017-06-18 14:00:16

#111088: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Smrt pražské kavárně! 

Vy vycházíte ve svém přesvědčení z naprosto mylných předpokladů. Největší míru svobody nám dává anglosaský systém, který především po vzoru Británie a Nizozemí převzala postupně celá západní Evropa (včetně Německa, proto "saský") a snaží se ho tu více tu méně úspěšně aplikovat i země bývalého východního bloku. Němci nikdy k islámu neinklinovali a s islámem mají společné pouze to, že přijali několik miliónů tureckých dělníků pro podporu rozvoje své ekonomiky. V této německé menšině dochází k excesúm, ale není to statisticky více než mezi běžnou populací, jen je to více medializováno. Vždyť i evropani do morku kostí jako Anders Breivik nebo Wolfgang Priklopil (to je ten co unesl desetiletou Natashu Kampush) dokáží dělat docela slušná zvěrstva.

V roce 2015 se do Evropy vydal milion migrantů z Blízkého východu. Kdo jim dal informace, že jsou v Evropě vítáni, a kdo jim pomohl překonat celkem rychle a bez problémů celý Balkán, o tom se dají vést dlouhé diskuse. S jistotou lze prohlásit, že to nebyly neziskovky ani George Soros, jak se mnohdy v dezinformačních kampaních uvádí. Němci se rozhodli uprchlíky přijmout až poté, co stáli na rakouských hranicích. Angela Merkel také nikdy neprohlásila "Vítejte!", jak se jí často připisuje, ale prohlásila pouze "To zvládneme!". Nepramení to z žádné lásky k islámu, byl to jen čistě pragmatický krok, kterým bohaté Německo ulevilo hlavně Rakousku a Maďarsku.

Imigranti se nevzali odnikud. Utíkají především z válkami dotčených zemí. Nejtěžší konflikt se v současné době vede v Sýrii a nutno podotknout, že vše by bylo daleko jednodušší, kdyby se do konfliktu nezapojilo Russko. Bašár Al Asád by si bránil své malé území, povstalci by žili ve svých enklávách a spojenci by bojovali s Daeš. Russko ovšem bojkotovalo všechny snahy o vyhlášení bezletových zón, protože právě Al Asád disponuje leteckými silami, díky kterým získal přesilu nad povstalci (nikoli nad Daeš) a vyhnal miliony syrských občanů do exilu. Takže spíše než nesmyslné diskuse o sympatiích Němců k islámu by stálo za to diskutovat o podílu Russka na emigraci do Evropy.

Už úplně mimo jste s tím, že bych já vytvářel strany nebo sociální buňky, které rozdělují společnost. Společnost rozdělují v poslední době hlavně lidé, kteří si získají vliv na mediální prostředí. Je to jak stávající lžiprezident, jehož výroky novináři hltají, protože ví, že to prodá jejich noviny, a otisknou tak jakýkoli blábol, který lžiprezident pronese. A když ne on, tak postačí jeho věrný čtveráček. No a dalšími jsou pseudopolitici, kteří se prezentují jako zachránci národa, a to buď před vnějším nepřítelem, který neexistuje, což je jasně Pitomio, nebo bojují proti korupci, což je případ Koblížka, ačkoli je to právě on, jehož za dotační podvod řeší EU. Copak jste si nevšiml, že k největšímu rozdělení společnosti došlo ve chvíli, kdy si na hradě vymysleli pojem "pražská kavírna", na který odkazujete často i vy? To není označení pro nějakou skupinu fanatiků, ale je to podobný pojem, jako byl za komunistů "třídní nepřítel", kterého je nutné likvidovat. A tak se jen naprostý idiot může podepsat pod heslo "Smrt pražské kavárně", protože ve stádu uctívajícího současného lžiprezidenta se najde řada násilníků, která by toto heslo mohla vzít vážně. Protože však je pojem "pražská kavárna" sympatický značné části dnešní policie, tam nedělá nic proti tomu, aby případným násilným činům předešla.

Nevytvářím buňky ani strany a snažím se volit ty strany, které jsou průhledné a nevládne jim svými financemi jeden muž (to není jen případ ANO). Také nepodporuji hromadnou ekonomickou migraci a už vůbec se obecně nezastávám migrantů z Afriky, protože jsem tam prožil několik měsíců a nějaké znalosti o střední Africe jsem získal. Ale také jsem si jistý tím, že my bohatí bychom měli pomáhat lidem v nouzi. Alespoň tady v u nás horách to dříve platilo. S několika Syřany jsem studoval a v Sýrii jsem v roce 1996 byl. Byli to velice příjemní a ochotní lidé s pozitivním vztahem k Československu a poté k Čechám. Nemám proč nevěřit, že pro většinu z nich to stále platí.