MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#112393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem

2017-08-01 14:43

#112387: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem 

Drogy a alkohol jsou docela rozdíl, ne? Můžeš tedy jmenovat nějaký evropský song, který propaguje sexuální násilí a konzumaci drog? Tebou jemenovaní rozhodně nevyřvávají, jak si dají lajnu a potom někoho znásilní. V USA to možná projde, tak je absolutní svoboda projevu a může se tam i velebit Hitler. Ovšem vidíš, že třeba Rammsteinu to neprošlo. Proč to prochází sluníčkovému feťáckému úchylovi Bangovi?

Ortel samozřejmě znáš, lháři, dokonce víš, že je z Plzně, důkaz z diskuze pod peticí za vystoupení z EU na tomto serveru ti můžu předložit.

Odpovědi

Evropan

#112398 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem

2017-08-01 16:39:03

#112393: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem 

Zdá se, že jsi buď tak hloupý, nebo si na hlupáka hraješ. O sexu zpívá každý druhý, ale o sexuálním násilí jsem se nezmiňoval. Nerozumím tedy, o co ti jde. A o tom, že si řada hudebníků někde dala lajnu, to snad nemusím v textech vyhledávat. Ona většina těch hudebníků je z Evropy a pobyt Davida Bowieho a Iggyho Popa v západním Berlíně byl jeden velký drogový rauš, byť Bowie se tam původně odjel léčit ze své závislosti na kokainu. Nebo je třeba Iggy Pop nějaký svatoušek?

U Rammsteinů jsem napsal, že jim jejich hnusácký klip prošel. Jak bych se k němu asi dostal, když ne na hudebních televizích, takže mi nepodsouvej, že já jsem napsal, že jim něco neprošlo. Prošlo. A co prochází nebo neprochází Bangovi, to nevím. Znám od něj jeden nebo dva songy, ale rap se mi prostě nelíbí, takže ho neposlouchám. Jestli se líbí tobě, tak o tom žádná. Poslouchej si ho. A Ortel - to myslíš toho trsálka, co hrál na Letné komunistům? Tak to jsem ho viděl na nějaké fotce. Ale muziku neznám. A jestli si tu pod mým nickem zveřejnil něco jiného, tak aspoň vidíš, kam ty tvoje úchylárny vedou. Budeš sem dávat odkazy na tvé "mé" falešné příspěvky. No nic ...

Ale jestli máš pocit, že se v evropských klipech nezobrazuje sexuální násilí, tak jeden odkaz na Francouze Allana Théo - celkem hnusný, ale ta muzika (rok 2010) je výborná :

https://www.youtube.com/watch?v=rrZZRPTUPB8