MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#112528 Re: Donald mile překvapil

2017-08-03 12:26

#112524: Občané ČR - Donald mile překvapil  

 Otázka, zda se to líbí také všem obyvatelům EU a všem investorům. Více než Rusko to dokonce může právě ohrozit evropské investory. Rusové tradičně kopnou do zadku ambasádory, což je vlastně jen takový kolorit, který byl za doby studené války vlastně běžný. Evropští investoři budou kvílet víc, má s toho radost i nick Evropan? 

 

 

 

 

Odpovědi

Evropan

#112535 Re: Re: Donald mile překvapil

2017-08-04 09:20:53

#112528: - Re: Donald mile překvapil  

Nick Evropan samozřejmě sankce vyhlášené proti zločincům v Russku kvituje pozitivně. Vždyť Russko aktivně podporuje hromadného vraha Bašára Al-Asáda, okupuje prostřednictvím svých posluhovačů východ Ukrajiny a přímo okupuje Krym a sever Gruzie. Nic jiného si nezaslouží!

Nebude to přímo mrzet naše investory, protože už při vyhlášení sankcí EU proti Russku se ukázalo, že je sankce nepoškodili, protože vesměs "plánovali" exportovat do Russka. Více to asi postihne Německo, ale to už si mělo za Gerharda Schrödera uvědomit, jak jsou investice v Russku nejisté. Naposledy se to ukázalo na reaktoru stavěné elektrárny na Krymu, kam Russáci přes sankce dovezli reaktor vyráběný v německé továrně v Russku. Prostě Russák už neumí vyrobit ani to, co vyráběl léta před rozpadem Sovětského svazu. No a lektrárna na Krymu zůstane navždy jen rozestavěná.

Vidím, že se plní to, co jsem při zvolení Trumpetky prorokoval navzdory všem Zemanofilům, kteří oslavovali vítězství nad Hillary víc než olympijské zlato hokejistů z Nagana - záleží, jaké si vybere spolupracovníky, protože USA ještě stále řídí vláda a ne jeden prezident. No a Trumpetka už několikrát ukázal, že musí poslechnout hlas většiny. Ono je to v demokracii normální. V Russku ale samozřejmě ne.