MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#112686 Re:

2017-08-08 16:54

#110467: -  

 

 Co vlastně řešíš? 

Hyde park civilizace...

Chybí ti ještě něco?

To je zajímavé, že ti to nechybělo, když jsi volil naprosto zjevného lháře a idiota (nevzdělaného a nevzdělatelného člověka) Miloše Zemana. Víš kolik napsal knih Miloš Zeman a o čem? Že to jsou jen samé debilní bláboly o ničem? Že nikdy nenapsal jedinou skutečně reálně odbornou práci? Že nic nevíme o jeho otci natož o jeho prarodičích? Jediné co víme o jeho matce, že to byla deviantní učitelka mlátící děti ve škole i Miloše doma tak, že si na to v sedmdesáti letech živě vzpomíná a navhuje to jako řešení do škol. 

Tady je potřeba říci, že paní Valachová přivedla prakticky do každé třídy základní dalšího dospělého a tím prakticky eliminovala šikanování dětí pedagogy, což bohužel v českém školství nebyl vůbec marginální jev, neboť např. rasismus (i rasismus sociální - ve smyslu, dítě - rodina nemá dostatečné ekonomické zdroje srovnatelné s "mými"(pedagogem) dítě tedy nemá "nárok"), mezi pedagogy je díky jejich stále ještě komunistické minulosti velmi rozšířeným jevem. 

http://www.jiridrahos.cz

Kandidátskou disertační práci jsem obhájil v roce 1976 a přešel na pozici vědeckého pracovníka do oddělení chemických reaktorů. Vzhledem k tomu, že jsem odmítl podepsat spolupráci se Státní bezpečností a poté i opakovaně nabízený vstup do KSČ, pracoval jsem na pozici řadového vědce až do roku 1989.

Co ještě potřebuješ vědět? Ty tomu nevěříš? V roce 1976 bylo klidně možné, že atmosféra na VŠCHT dovolovala, aby se sešla katedra a nadaný student obhájil i disertační práci, neboť té předcházelo tzv. kandidátské minimum, které se dalo složit relativně snadno i v situaci, kdy se člověk projevoval dosti vyhraněně k režimu.  Horší to pak bylo s obhajobou disertaci, kdy již bylo nutné, aby se k ní sešla "celá" katedra ovládaná komunisty, tam již vyhraněný názor vůči režimu měl dosti fatální důsledky na ochotu se "sejít". 

Pokud pan Drahoš nechodil v té době např. veřejně do kostela a byl schopen šikovněji odmítat nabídky StB a KSČ i to se vcelku dalo, tak mohl v systému skutečně na střední úrovni řadového vědce existovat, obzvláště, pokud bylo komunistům jasné, že jeho přínos vědecké práce přesahuje jeho pozici v které je ochoten pracovat. 

To co o sobě pan Drahoš říká, je uvěřitelné a je to také evidentně naprosto snadno doložitelné. 

Odpovědi

NWO náš hrob

#112700 Re: Re:

2017-08-09 07:03:53

#112686: - Re:  

Drahoš v roce 2015 podepsal výzvu vědců proti "xenofobii", nyní ale je proti ekonomickým uprchlíkům, jak tvrdí na svém webu. Uvítal by i Sorosovu universitu v Praze. https://zpravy.e15.cz/
To znamená, že nechápe současné hlavní problémy Evropy - islamismus a nedemokratický aktivismus minorit podporovaných Sorosem. Horáček se zase odhaluje spoluprací s multikulturalistkou Vašáryovou a ultralevicovou Uhlovou.
To je pro budoucnost naší politiky horší, než kdyby byli kdysi dávno donuceni spolupracovat s StB.