MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#112676 Re: Re: Re: co se stane, když máte IQ<50 a dáte šimpanzovi nabitý samopal

2017-08-08 12:05


Nepřihlášený uživatel

#112677 Re: Re: Re:

2017-08-08 12:25

#112675: - Re: Re:  

 Na otázku je jasná odpověď ano a to přirovnání nedává smysl.

Evropan

#112678 Re: Re: Re: Re:

2017-08-08 12:42

#112677: - Re: Re: Re:  

No, idiot to nechápe, co je na tom divného? Jde o poměrně známý aforismus (Všichni idioti jsou hrdí na to, že inspirovali Dostojevského) slovinského spisovatele Žarko Petana. No zareagovat se dá ještě jiným aforismem : Ze všech tvorů na zeměkouli pouze člověk jí, ačkoli nemá hlad, pije, ačkoli nemá žízeň, mluví, ačkoli nemá co říct. To na tebe asi taky dobře sedne.

... ale co je to vlastně ten aforismus, že?

Evropan

#112679 Xenofóbní idioti

2017-08-08 12:56

Vyzývají spoluobčany, aby upozorňovali na lidi, kteří se jim nelíbí. Proč to nedělat jako oni?

Vedení města Hodonín tvrdě odsoudilo tamního zastupitele a bývalého místostarostu Romana Sedlačíka (Řád národa). Ten během víkendu zavolal strážníky na cizince tmavé pleti. Požadoval, aby policie prověřila jejich totožnost. Následně Sedlačík na Facebooku vyzval ostatní, aby ho napodobili.

Sedlačík, který za konzervativně nacionalistické hnutí Řád národa kandiduje do sněmovny, si cizinců všiml, když projížděl Hodonínem. Údajně jednal ze strachu o rodinu. Muž mu prý řekl, že přijel z Německa a původem je z Nigérie. „To mně připadalo divné,“ komentoval Sedlačík na svém Facebooku, co ho k takovému jednání vedlo. Po publikování článku ovšem příspěvek smazal.

Svoje chování nicméně obhajoval už v pondělí na Facebooku. „Šel jsem samozřejmě za nimi a ptal jsem se urostlého černocha, co tu dělají, odkud jsou a jestli jsou muslimové. Jeho manželka se zděsila, nechápu proč, ale zároveň nechápu lidi, kteří si jich nevšímají a pomalu si zvykají,“ vysvětlil v příspěvku.

http://www.lidovky.cz/nechapeme-ho

Někteří lidi začínají mít z té xenofóbní hysterie v hlavě naprostý zmatek ... nebo zmetek?


Nepřihlášený uživatel

#112680 Re: Re: Re: Re: co se stane, když máte IQ<50 a dáte šimpanzovi nabitý samopal

2017-08-08 14:27

dhimmi

#112681 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-08 14:54

#112669: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

: každý konvertita pomlouvá svoji křesťanskou víru

Kde přesně v tom videu to pan Salman dělá?

To je pohled jedné strany, Generace 21, známé svým "podařeným" importem křesťanů, jehož neúspěch se jak vidno snaží svést i na pana Salmana. Kde je ale jeho stanovisko k tomu všemu? Vyváženost se tomu říká, ne?

Mám ztrácet mnoho hodin tím, že budu poslouchat tebou doporučená audia, když ty se nechceš zdržovat ani hodinu, ale zároveň tvrdíš, že pan Salman pomlouvá svoji křesťanskou víru? Ve skutečnosti je tomu právě naopak.

Odkud se berou takoví jako ty? Jsi zřejmě profesionální lhář, ale dost špatný.

Aiša Mohamedová, 9 let

#112682 Re: Xenofóbní idioti

2017-08-08 15:01

#112679: Evropan - Xenofóbní idioti 

Fotografovat se nesmějí, legitimovat se nesmějí, koupat oblečení od hlavy k patě se naopak smějí, ale poukazovat se na  to nesmí...

K čemu tato xenofilní hysterie?


Nepřihlášený uživatel

#112684

2017-08-08 16:27

СЛАВА ПУТИНУ!


Nepřihlášený uživatel

#112685

2017-08-08 16:52

 Z jakého důvodu si vytváříš představu, že si kdokoliv v Evropě vybral migraci? Jak si na takovou hloupost vlastně přišel? 

Usuzuješ podle toho, že se ročně uvnitř EU přestuhují miliony lidí a každoročně do EU po celou dobu jeji existence přicházelo a přichází 500 000 lidí, aniž bys to vůbec tušil? 

Mirgrace je vlastnost lidí, není to něco si můžeme či nemůže vybírat, obzvláště ne za situace, kdy se migrace stane živelnou. 

Jestli byl někdo skutečně schopen živelnost migrace řešit a z drtivé většiny i vyřešit, byla to paní Merkelová nikoliv ubožák, opilec a lhář Miloš Zeman, na tom se jistě v klidu shodneme. 

Pokud pan Drahoš bude člověkem, který bude schopen s lidmi jako je paní Merkelová nebo např. paní Mayová důstojně komunikovat a spolupracovat, bude to prezident bezpochyby naprosto skvělý a to, že toho schopen je, je naprosto jednoznačné. 

Pan Drahoš by byl jistě důstojným prezidentem ČR a je velká pravděpodobnost, že jím také bude. 


Nepřihlášený uživatel

#112686 Re:

2017-08-08 16:54

#110467: -  

 

 Co vlastně řešíš? 

Hyde park civilizace...

Chybí ti ještě něco?

To je zajímavé, že ti to nechybělo, když jsi volil naprosto zjevného lháře a idiota (nevzdělaného a nevzdělatelného člověka) Miloše Zemana. Víš kolik napsal knih Miloš Zeman a o čem? Že to jsou jen samé debilní bláboly o ničem? Že nikdy nenapsal jedinou skutečně reálně odbornou práci? Že nic nevíme o jeho otci natož o jeho prarodičích? Jediné co víme o jeho matce, že to byla deviantní učitelka mlátící děti ve škole i Miloše doma tak, že si na to v sedmdesáti letech živě vzpomíná a navhuje to jako řešení do škol. 

Tady je potřeba říci, že paní Valachová přivedla prakticky do každé třídy základní dalšího dospělého a tím prakticky eliminovala šikanování dětí pedagogy, což bohužel v českém školství nebyl vůbec marginální jev, neboť např. rasismus (i rasismus sociální - ve smyslu, dítě - rodina nemá dostatečné ekonomické zdroje srovnatelné s "mými"(pedagogem) dítě tedy nemá "nárok"), mezi pedagogy je díky jejich stále ještě komunistické minulosti velmi rozšířeným jevem. 

http://www.jiridrahos.cz

Kandidátskou disertační práci jsem obhájil v roce 1976 a přešel na pozici vědeckého pracovníka do oddělení chemických reaktorů. Vzhledem k tomu, že jsem odmítl podepsat spolupráci se Státní bezpečností a poté i opakovaně nabízený vstup do KSČ, pracoval jsem na pozici řadového vědce až do roku 1989.

Co ještě potřebuješ vědět? Ty tomu nevěříš? V roce 1976 bylo klidně možné, že atmosféra na VŠCHT dovolovala, aby se sešla katedra a nadaný student obhájil i disertační práci, neboť té předcházelo tzv. kandidátské minimum, které se dalo složit relativně snadno i v situaci, kdy se člověk projevoval dosti vyhraněně k režimu.  Horší to pak bylo s obhajobou disertaci, kdy již bylo nutné, aby se k ní sešla "celá" katedra ovládaná komunisty, tam již vyhraněný názor vůči režimu měl dosti fatální důsledky na ochotu se "sejít". 

Pokud pan Drahoš nechodil v té době např. veřejně do kostela a byl schopen šikovněji odmítat nabídky StB a KSČ i to se vcelku dalo, tak mohl v systému skutečně na střední úrovni řadového vědce existovat, obzvláště, pokud bylo komunistům jasné, že jeho přínos vědecké práce přesahuje jeho pozici v které je ochoten pracovat. 

To co o sobě pan Drahoš říká, je uvěřitelné a je to také evidentně naprosto snadno doložitelné. 


Nepřihlášený uživatel

#112687 Zeman kandidaturu vzdá (není schopen kandidovat), řekne rusákům, ať si protlačí Robejška......

2017-08-08 16:55

 

 

Lidé mají lepší mínění o Drahošovi než o Zemanovi, říká průzkum

.....ale zkušenost se Zemanem to již vlastně nepřipustí. Robejšek sice prakticky denně celostránkově inzeruje v IDnes, ale hodnotu či dosah jeho inzerce nejspíše nemá žádnou. Robejškvci se nenazvaly robejškvci jen proto, že už byli sládkovci a zemanovci se zřejmým výsledkem. Rusáci jej jistě ještě mocně podpoří a jistě budou generovat spoustu odporností na pana Drahoše i na pana Horáčka, ale dosah bude již pravděpodobně malý. Ruská propaganda je již velmi průhledná, jak doložily volby ve Francii.  

Brzo bude i pan Horáček daleko přijatelnější než Miloš Zeman, kdy bych řekl, že již jen velmi malé procento lidí vůbec počítá s tím, že by Zeman skutečně kandidoval. 

Karel Schwarzenberg nebyl mnohými lidmi volen proto, že jim připadal "starý" a "vetchý".  Zeman je již dnes naprosto fyzicky i mentálně nezpůsobilý pro výkon ústavní pozice a to plně odmýšlím jeho porušování volebního zákona, ústavy, základních pravidel slušnosti a kultury tedy to, že člověk dbalý Ústavy vlastně Zemana nikdy nemohl v ústavní pozici respektovat. 

Jeho lidé se již dnes snaží vybírat zisky všude možně a nemožně. Kruliš se chtěl alespoň projet autíčkem. Forejt si nechával posílat chlapečky a sjížděl se kokainem, Mynář si už před časem pořídil baráček a mladou manželku, Nejedlý zkouší zpeněžit 5 mld. to dluží rusáci za dodanou technologii pro plynovou elektrárnu a postupně budou vyplouvat na povrch další a další věci. Burinánová studuje v zahraničí možná na útraty Miloše Zemana.  Jistě se o své přihlásí Augustín, Hlinovský, Kmoníček už byl "odměnen"...... bude to velmi zajímavé, času už mají velmi velmi málo, nejen proto, že Miloš může zkolabovat každý den, kdy nedokáží dostatečně uhlídat jeho spotřebu alkoholu.  

 "Drahoš by byl velmi dobrou hlavou státu rovněž dle 12 procent respondentů, ale velmi dobrou podle 28 procent. Za spíše špatného jej považuje jen 10 a velmi špatného sedm procent. Ostatní dotázaní nemají jasný názor."

Vzhledem k tomu, že pan Drahoš je jistě velkým protikladem Zemana, je reálná podpora Zemana velmi malá, neboť pouze sedm procet respondentů by pana Drahoše považovalo za špatného prezidenta. 

Se Zemanem je to velmi velmi vážné. Věci už se začaly ubírat opět správným směrem k mravnosti, kulturnosti a vzdělanosti. 

Zemanův poslední zločin, pokud se vůbec dožije konce volebního období bude generální amnestie pro jeho partu rusko čínských trotlů na Hradě.

Ústavní soud to ale bude pravděpodobně v tomto případě řešit jako to řešil nedávno Ústavní soud na Slovensku, věc budou ještě velmi vážné a dokčáme se od Zemana ještě velkých překvapení.  Nepochybuji o tom, že např. Tvrdík, Nejedlý, Mynář, Hlinovský, Ovčáček budou velmi amnestii potřebovat, tedy potřebují k ní Zemana dotlačit.  

Viz. výroční zprávy BIS, které v kapitolách 2.4 nejpíše hovoří především o Hradu - https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#112688 Re:

2017-08-08 16:57

#112684: -  

 Oslavuješ KGBáka, člena zločinecké komunistické organizace a člověka, který rozpoutal válku na Ukrajině, přestože se Rusko v Trostranné dohodě naopak zavázalo chránit neměnnost hranic Ukrajiny? 

Ty jsi idiot jako Miloš Zeman? 

análitik Jakub Janda

#112689 Re: Re:

2017-08-08 17:08

#112688: - Re:  

Já právě oslavuji Prague Pride a dlouhodobě Velkého Václava Havla. http://www.zvedavec.org/klasika/2009/05/3128-projev-na-ktery-se-nezapomina 

Evropan

#112690 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-08 17:16

#112681: dhimmi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

O.K. Čteš pozorněji, než já píšu. Mělo tam být : Každý konvertita pomlouvá svoji bývalou víru (tj. v tomto případě islám).

Ale jinak jsem ti psal - poslechni si alespoň 5 minut. Jeden pořad je půlhodinový. O případu pana Salmana jsem slyšel dost už v roce 2015 a 2016. Proč bych se měl vracet k něčemu, o čem jsem si zjistil dost už před rokem? Byl to on, kdo tehde iráckým křesťanům tvrdil, že lidé kolem Generace 21 jsou vázáni na stranu Zelených, a ta propaguje drogy a homosexualitu. A on to nikdy ani nepotvrdil ani nepopřel.

V roce 2016 bylo uvedeno v Českém rozhlase : S výběrem rodin pomáhal v Iráku Salman Hasan. Podle serveru iDNES.cz má blízko k hnutí Úsvit a šéfovi Bloku proti islámu Martinu Konvičkovi. Ředitel Generace 21 ale tvrdí, že o tom fond nevěděl. „O jeho politických názorech a těchto věcech jsme se nebavili. V době, kdy jsme s ním začínali spolupracovat, tak jsme o těchto jeho aktivitách nevěděli. Věděli jsme, že tam pomáhá uprchlíkům, že je s nimi v kontaktu a zná je osobně. Uvedl nás do iráckého prostředí, potom jsme spolupracovali i s dalšími lidmi,“ popisuje Talafant.

http://zpravy.idnes.cz/uprchlici

dhimmi

#112691 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-08 18:03

#112690: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Za co by mě jinak zlý Putler platil, ne? Zato tebe čeká snížení platu, nahlásil jsem tě Sorošovi. Místo abys byl na Prague Pride, jehož je jeho Open Society Foundation partnerem, tak se flákáš tady, kde jsi jen pro smích.

To, že "lidé kolem Generace 21 jsou vázáni na stranu Zelených, a ta propaguje drogy a homosexualitu", je fakt. Podle http://ivanbednar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=503640 Talafant je/byl předseda Strany zelených v Kroměříži. A ta se s propagací homosexu nikdy neskrývala: https://zpravy.idnes.cz/

http://www.mladizeleni.cz/

 


Nepřihlášený uživatel

#112692 Re:

2017-08-08 18:14

#112684: -  

 Pozor! Používáš jazyk okupantů!


Nepřihlášený uživatel

#112693 Re: vzor muže budoucnosti

2017-08-08 18:16

#112683: análitik Jakub Janda - vzor muže budoucnosti 

 Tvoje koule patří Zemanovi, to je jasné.


Nepřihlášený uživatel

#112694

2017-08-08 18:20

SPD = TELETUBBIES.


Nepřihlášený uživatel

#112695 Re: Re:

2017-08-08 22:15

#112692: - Re:  

 To není němčina, hňupe!


Nepřihlášený uživatel

#112696

2017-08-08 23:45

Komunistický kádrovák z pražské kavárny Halík je satan!

Bůh

#112697 Re:

2017-08-09 05:24

#112696: -  

 Opravdu by mě zajímalo, jak to chceš dokázat.


Nepřihlášený uživatel

#112698 Hned se také vyjasňuje, proč byl "zvolen" porušovatel Ústavy, volebního zákona, lhář, alkoholik ....

2017-08-09 06:15

NWO náš hrob

#112699 Re: Hned se také vyjasňuje, proč byl "zvolen" porušovatel Ústavy, volebního zákona, lhář, alkoholik

2017-08-09 06:47

#112698: - Hned se také vyjasňuje, proč byl "zvolen" porušovatel Ústavy, volebního zákona, lhář, alkoholik .... 

 > Za odchod Británie z EU může nízká úroveň vzdělání, zjistil výzkum univerzity

To souhlasí - ovce vystavené modernímu NWO vzdělání samozřejmě hlasovaly proti brexitu. Tito vymaštěnci se rychle množí i u nás. Doufejme, že ne dost rychle.

NWO náš hrob

#112700 Re: Re:

2017-08-09 07:03

#112686: - Re:  

Drahoš v roce 2015 podepsal výzvu vědců proti "xenofobii", nyní ale je proti ekonomickým uprchlíkům, jak tvrdí na svém webu. Uvítal by i Sorosovu universitu v Praze. https://zpravy.e15.cz/
To znamená, že nechápe současné hlavní problémy Evropy - islamismus a nedemokratický aktivismus minorit podporovaných Sorosem. Horáček se zase odhaluje spoluprací s multikulturalistkou Vašáryovou a ultralevicovou Uhlovou.
To je pro budoucnost naší politiky horší, než kdyby byli kdysi dávno donuceni spolupracovat s StB.