MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#112707 Re: Re: Hned se také vyjasňuje, proč byl "zvolen" porušovatel Ústavy, volebního zákona, lhář, alkoho

2017-08-09 23:14

#112706: - Re: Hned se také vyjasňuje, proč byl "zvolen" porušovatel Ústavy, volebního zákona, lhář, alkoholik  

 Prdlačky. Britové si svoji zemi vzali zpět od těch, které bude historie považovat za zločince.

Odpovědi

Evropan

#112708 Re: Re: Re: Hned se také vyjasňuje, proč byl "zvolen" porušovatel Ústavy, volebního zákona, lhář, al

2017-08-10 04:51:13

#112707: - Re: Re: Hned se také vyjasňuje, proč byl "zvolen" porušovatel Ústavy, volebního zákona, lhář, alkoho 

Britové si svoji zem nemohli vzít zpátky, protože jim jí nikdo nikdy nevzal. To si pletete s Krymem, který ukradli Russáci.


Nepřihlášený uživatel

#112712 Re: Re: Re: Hned se také vyjasňuje, proč byl "zvolen" porušovatel Ústavy, volebního zákona, lhář, al

2017-08-10 06:12:33

#112707: - Re: Re: Hned se také vyjasňuje, proč byl "zvolen" porušovatel Ústavy, volebního zákona, lhář, alkoho 

Tedy znovu v Evropské radě zasedají naši premiéři v dritvé většině přřímo volení politici. V Radách ministrů zasedají ministři národních vlád, které jsou ve všech zemích EU schváleny (musí být schváleny) přímo voleními parlamenty. Evropská rada a rady ministrů úkolují EK, připravují legislativu EU, kterou následně schvaluje přímo volený parlament EU a především národní přímo volené parlamenty.

 V EK, která se primárně stará o dodržování smluv, které za desetiletí trvání mírového soužití v Evropě státy EU mezi sebou uzavřely a které jsou nyní shrnuty do Lisobonské smlouvy, zasedají lidé, které nominovali národní státy (vlády schválené přímo volenými parlamenty) a celou komisi schválil přímo volený EP. 

EU má dokonce mechanismy, jak řešit nedodržování (změny, manipulace) s národními Ústavami pro případ, že by se podařilo např. komunistům, nacistům či obecně politickým sektářům dostat k moci a měnit ústavy, rušit vazbu na všeobecnou deklaraci lidských práv a zavádět totality. 

Tedy EU skutečně nikomu nic nebere, nikoho neohrožuje, nikomu v rámci EU neubližuje, mimo jiné proto, že bychom si to dělali navzájem a už vůbec v EU nezasadejí politici, který by politickou moc získali v rozporu s Ústavmi národních státu v rozporu se Všeobecnou deklarací lidských práv a v rozporu s volebním zákonem. Což se bohužel nedá říci o Miloši Zemanovi, neboť ten volební zákon prokazatelně porušoval, konstatuje to dokonce i nejvyšší správní soud.