MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#112789 Re: Stropnický je snad idiot? Karlička to je hlavička :-)

2017-08-12 11:46

#112776: - Stropnický je snad idiot? Karlička to je hlavička :-) 

Na tom celém je smutné, že garantem administrace evropských fondů je Ministerstvo pro místní rozvoj. Pravidla byla schvalována za ministryně Věry Jourové (ANO). Karla Šlechtová (také ANO) nastoupila v únoru 2011 na  Ministerstvo pro místní rozvoj, kde byla ředitelkou odboru přípravy programového období 2014-2020. Moc dobře zná pravidla a na 100% ví, že přesouvání majetků v rámci velkých holdingů kvůli evropským dotacím, je podvod. Myslím si, že právě u ní jsou jasné důkazy, že lže, a tudíž by měla jako ministryně okamžitě skončit.

Bohužel když naše policie nebo unijní agentura OLAF zjistí, že jde o podvod, a ČR bude muset dotaci vracet, bude ji vracet stát, nikoli Babiš. Přesto si myslím, že to popularitě nejslavnějšího estébáka neuškodí. České ovce se bohužel dají opít koblížkem, což boháče vyjde strašně levně. A ještě se odváží si založit kampaň na tom, že bude bojovat proti zlodějině. No to jsou prostě typicky české paradoxy!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#112791 Re: Re: Stropnický je snad idiot? Karlička to je hlavička :-)

2017-08-12 11:57:33

#112789: Evropan - Re: Stropnický je snad idiot? Karlička to je hlavička :-) 

 U Šlechtová se dá směle pochybovat, že vůbec něco "zná", Smysl jejího působní na ministerstvu není zřejmý, neboť ČR prakticky dotace nečerpá, neboť není důvěryhodný systém v kterém by dotace čerpat šly. To mělo zajistit MMR, ale do dnešních dnů tak vlastně neučinilo. To je příčina mizivého čepání dotací, neboť jen superodvážný správce dotačního programu si dovolí vůbec nějaké peníze přes polo-systém "MMR" čerpat, neboť transparentnost, bezpečnost a plné dodržení pravidel vlastně systém nejspíše vůbec nezajišťuje a nejspíš ani neumožňuje, je tedy otázka času, kdy na to poukáže EK. Stav, kdy se část procesu odehrává (la) kdesi v xls souborech úředníků už tu byl a byl EK krtizován a někteří z takových "procesářů" sedí v kriminále. 

Řekl bych tedy,  že Karlička už střihá metr a těší se, jak z toho celého uteče. Po volbách se obávám se v této věci dozvíme opravdové horory a Karlička bude vysvětlovat, že ona "za nic nemůže".