MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114531 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 12:53

#114530: - Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

 Babišův bratr a Babišův otec byli donašeči StB, to je holý fakt. Tedy pokud lze o někom velmi spekulovat že byl  StBáckýcm donašečem je to Andrej Babiš i s ohledem na to, kdo mu svědčil u soudu na Slovensku.

Totéž ale u Štětiny není možné, tedy je daleko větší pravděpodobnost, že si to prostě vymýšlíš než to, že je to realita.

Pokud to lze o někom dalším takto spekulovat, je to např. Miloš Zeman, který nikdy v jeho životě nevyprodukoval jediný haléř daní, neboť vždy byl tam, kde se daně spotřebovávaly a či dokonce mohl vznikat dluh státu. 

Z toho jak mluví se lze domnívat, že Stbáckým donašem byl např. i Faltýnek a to nejen proto, že ANO StB je to běžné. 

U Remka je velmi pravděpodobné, že je KGBákem a stejně tak absolventi MGIMO v Rusku a absolventi i dokonce i technických univerzit v Rusku. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114533 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 12:57:01

#114531: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

 Proč zase odvádíš pozornost k Babišovi? To je nějaká nemoc? Vždyť to zkoušíš v každém tvém blábolu! :-)))

 

Štětina byl udavač StB, vždyť se ke své spolupráci s StB sám přiznal, akorát tvrdil, že nikoho neudal... Viz. jeho rozepře s Rejžkem. :-)))

Jaromír Štětina:

Citace, které Jan Rejžek uvádí z mého spisu u StB, jsou autentické. Bylo tenkrát dobrým zvykem estébákům lhát a myslím, že jsem někdy u výslechu mluvil plamenněji než Klement Gottwald. Nikdy jsem nikoho neudal a jména, která Jan Rejžek cituje, si StB postupně zjišťovala u kádrového oddělení mého zaměstnavatele, když rozháněla Konspirativní překladatelskou slupinu Praha (KPSP) s níž jsem spolupracoval. Jména do spisu vložila sama StB, nepocházejí ode mne. :-)))