MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114891 Re: Kalousek zadlužil ČR o 800 miliard..... 

2017-09-11 12:07

#114890: - Kalousek zadlužil ČR o 800 miliard..... 

 A přitom Kalousek zadlužil ČR nejvíce.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114893 Re: Re: Kalousek zadlužil ČR o 800 miliard..... 

2017-09-11 12:29:41

#114891: - Re: Kalousek zadlužil ČR o 800 miliard.....  

 Co to plácáš za bláboly? Pan Kalousek byl ministrem v době všeobecné světové odbytové a mimo ČR i finanční krize. ČR měla propad hdp, který nemohla nijak ovlivnit. Přesto měla ČR nezaměstanost na úrovni 6 % a tempo zadlužování státu a to pri propadu HDP!!! ani zdaleka nedosahovalo tempo zdalužování státu Zemanem, který za 4 roky dluh ČR zdvojnásobil a to měl nezaměstnanost i na úrovni 9 % a deklarovaný růst 3 % HDP. 

viz. makroekonomické údaje statistického úřadu. 

Tedy jestli Kalouskovi nelze něco vyčítat, tak to jak spravoval veřejné finance v dobře krize. Tam jednal skutečně bezchybně a nelze mu vytknout vůbec nic. 

Nakonec to dokládá sám Babiš, který sice mává pamfletem z jeho prokorupčního fondu, ale z vlastního pamfletu za 3 roky při přístupu ke všem informacím o Kalouskovi a i jeho osobních financích nebyl schopen prokázat jediný blábol z tohoto pamfletu.

Tím samozřejmě udělal z Kalouska nejen morální ale také i odbornou nezpochybnitelnou autoritu. 

Od dnešního dne to bude pravděpodobně právě Babiš, kdo bude čelit trestnímu stíhání a to naprosto oprávněně, což z Kalouska navíc dělá politického genia. Babiš se totiž sám ve Sněmovně ke své trestné činnosti přiznal.

Mimochodem do ČR v letech 7-13 z EU přišlo cca 700 mld. korun do strukturálních fondů.  

Ty jsi idiot a Babišovi věříš, že vybral o 650 mld. více za tři roky, než by vybral kterýkoliv jiný ministr financí? Jsi blázen? Idiot Babiš si nejspíše popletl nominální růst HDP s výběrem daní :-)