MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#115816 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-21 19:02

#115757: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano jiste to bylo hrozne, sam jsem to zazil, o to vice by vam melo zalezet na hledani pravdy a nezaslepenosti a ne poslouchani jedinych spravnych nazoru z unijnich amplionu. ...kdyz ctu Vase komentare, tak si vybavim roman 1984.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115818 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-21 19:16:43

#115816: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tedy je otázka, jestli i tento tvůj názor a čtení Orwella bez jasného ukotvení, jasného vědomí souvislostí, v tobě pak nevyvolává představu spiknutí demokracií proti světu, což je samozřejmě hloupost, tedy jestli i tento tvůj příspěvek není dokladem kulturní deprivace?

Pravda ve spikleneckých teoricích skutečně není, stejně jako není v marxově Kapitálu či Komunistickém manifestu. Představa, že se Američané dívají na spiknutí, účastní se ho a přitom mají všechny prostředky takovým věcem bránit vypadá jako velký protimluv, neb by to znamenalo, že celá společnost chce celému světu ubližovat a to se opravdu neděje, nic takového neexistuje, mimo jiné proto, že by to nevedlo k tolika inovacím, vědeckým objevům, občanské společnosti spravující veřejný prostor, atd. atd., vedlo by to přesně k tomu, co jsme tu zažívali v době komunismu. To přece známe, zažívali jsme na vlastní kůži na vlastní životy, naprostou paralýzu společnosti, stagnaci a to ještě v lepším a jisto jistě stačičnost.  

Tedy si zvaž, jestli jsi Orwella skutečně pochopil nebo sis jen cosi nevsugeroval a neprojektoval, jako to dělá např. "demokrat", který si projetkuje vlastenectví do nacionálního komunisty Miloše Zemana. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#115824 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-21 19:43:35