MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116147 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 14:32

No vidís. A tady máš onen veliký rozdíl. IS je výtvor CIA a je defakto nepravidelnou armádou Spojených států. Je od zaintereskvaných států sponzorován a vyzbrojován štědře, včetně videokamer s plným rozlišením na tvorbu jeho zrůdné propagandy, Husité žádným nástrojem nikoho cizího nebyli. A kdyby měl IS fungovat pouze z naloupeného, dávno by bylo po něm. Tedy nevytvářej paralely, co nakonec v ničem nesedí. :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116148 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 14:38:51

#116147: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Demokracie nepodporují a nerozvíjí terorismus, jsou jeho obětí, jak je i dnes zřejmé a bylo tomu tak po celou dobu komunistických totalit ve východní Evropě. 

Terorem a teroristy se dostávají k moci typicky politické sekty tedy komunisté a jejich bratři nacisté - nacionální komunisté. 

Všechny zpravodajské služby komunistických zemí páchaly teroristické činy nebo podporovali teroristy před rokem 1989 - viz. StB, Carlos s diplomatickým pasem Sýrie. 

KGB dokonce na našem území teroristy školila a to dokonce možná až v tisících, ve stovkách naprosto jistě. Lidé proškolení v Čechách se vyskytují vedle Asada. 

Tedy IS je s největší pravděpodobností důlsedek ruských komunistů.