MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116165 Re:

2017-09-27 17:17

#115614: -  

 Další důkaz...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116168 Re: Re:

2017-09-27 18:29:16

#116165: - Re:  

 

Jasně dokládám, že komunistické represivní složky páchaly teroristické činy, Carlos jezdil po světě s diplomatickým pasem Sýrie a v každé komunistické zemi byl vítán, oslavován a ubytován přímo represivními složkami komunistických zemí.

Ty si vymýšlíš naprostý blábol, že Rudé Khméry podporovali Britové a Američané.

Já mám bohužel osobní zkušenost s komunistickou totalitou a její propagandou, s okupací ČR ruskými komunisty a tedy, to že komunistické režimy podporují terorismus je moje zkušenost s totalitou. Koreluje přesně s tím co je zřejmé o školení teroristů na našem území KGB a GRU, koreluje s tím, co je na webu ministerstva vnitra o terorismu v komunistické totalitě, koreluje se zkušeností s komunisty. 

Ty žádnou osobní zkušenost z Británie a USA nemáš a nemáš ani zkušenost s Rudými Khméry a věříš blábolu, který dokonce ani nijak nekoreluj s tvojí zkušeností s demokracií.  

 Demokracie nepodporují a nerozvíjí terorismus, jsou jeho obětí, jak je i dnes zřejmé a bylo tomu tak po celou dobu komunistických totalit ve východní Evropě a od vzniku cccp. 

Terorem a teroristy se dostávají k moci typicky politické sekty tedy komunisté a jejich bratři nacisté - nacionální komunisté. 

Všechny zpravodajské služby komunistických zemí páchaly teroristické činy nebo podporovaly teroristy před rokem 1989 - viz. StB, Carlos s diplomatickým pasem Sýrie. 

KGB dokonce na našem území teroristy školila a to dokonce možná až v tisících, ve stovkách naprosto jistě. Lidé proškolení v Čechách se vyskytují vedle Asada. 

Tedy IS je s největší pravděpodobností důsledek ruských komunistů, koreluje s tím sedm vet přijatých rezolucí RB OSN o Sýrii právě rusáky.