MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 05:35

#116162: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Lžeš, žádnou takovou zkušenost nemáš, pouze zde generuješ západní propagandu. Tvé žvásty nic nemění na mém příspevku. :-) Bohužel je to tak, že státy, zašťiťující se formálně demokracií, se prostřednictvím svých tajných služeb podílejí na vytváření nejrůznějších teroristických buňek a geril všude tam, kde to mocenské struktury těchto států potřebují. Dělaly to vždy a dělají to stále. Vzniká tím obrovské množství nevinných obětí. Nejzrůdnějčí je jejich paktování se se sunitskými islámskými sektami, zatím co sdělovací prostředky oněch států neustále ohlupují a manipulují vlastní veřejnost.

 

 

Odpovědi

Evropan

#116192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 05:51:44

#116188: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Převažujícím náboženstvím v Sýrii je sunnitský islám. A jak známo, s diktátorem a hromadným vrahem Al-Asádem, který má na svědomí smrt více než 400.000 obyvatel Sýrie (tedy daleko více lidí, než stačil povraždit tzv. Islámský stát), spolupracuje hlavně čím dál více se fašizující Russko. Z toho plyne, že nemáš pravdu.


Nepřihlášený uživatel

#116200 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 07:09:27

#116188: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To pak musíš v mém příspěvku jasně identifikovat onu lež. Bohužel mám obrovskou zkušenost s komunistickou totalitou, okupací ČSSR ruskými komunisty. 

Znovu platí, že dokonce i tvá osobní zkušenost s demokracií nijak nekoreluje s tím co o ní píšeš. Ale zkušenost s totalitami tedy i tou komunistickou je naprosto jasná, je to záležitost principu tototali. 

Např. vraždy novinářů a opozičních politiků jsou naprosto v souladu s tamní dnes nacionálně - komunistickou totalitou, není to nic, co by s ní, Putlerem a jeho KGBáky v Kremlu bylo v nesouladu. Nic to nemění na tom, že je to odporný hnus, stejně jako například Lavrov odporný hnus, takový idit Kmoníček ve velkém.