MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116397 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě nebud

2017-09-30 10:43

#116394: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě nebudou . 

 Od roku 1918 do roku 1988 zemřelo ve věznicích SSSR 3 miliony lidí. To je hodně, ale nacisté to zvládli za podpory západních korporací, které Němcům dodávaly komponenty na cyklonB za pár let  převýšit vícenásobně. Netřeba zapomínat na 100 milionů zlikvidovaných indiánů na území USA. To rusové nikdy nedoženou. Zbývalící oběti v Rusku napáchali Wermacht, SS, bělogvardějci, poláci bojující v SS, banderovci....

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116399 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě n

2017-09-30 11:07:07

#116397: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Někdo by měl v Sýrii zavést pořádek. Russáci to ale určitě nebud 

 Tvé odhady toho, kolik v gulagu zemřelo lidí jsou vskutku sněšně nízké. Mrtvý se bez nejmenších pochybností počítají na desítky milionů. Proto se dnes Rusko vlastně dělí na russáky a Rusy, tedy vrahy a potomky vrahů a oběti vrahů a děti obětí vrahů. 

To je realita současného Russka a jen vnitřní propaganda zabraňuje, aby se tato odporná historie CCCP otevřeně řešila ve společnosti a konečně došlo k debolševizaci Ruska. 

Problémem je závislost Russka na ropě a plynu přesněji na exportu, který již velmi rychle začne uvadat. Putler za celou dobu, co byl u moci neudělal vlastně pro Rusko nic, nebyl schopen ani o procento snížit závislost na vývozu surovin z Ruska a důsledky budu v následujících deseti letech pro Rusko velmi bolestné a jediné řešení které už poněkolíkáté vidí je ve válčení, je to tam pořád dokola.