MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116670 NAUČ SE PSÁT DEBILE!

2017-10-06 10:01

#116667: EUROKRETÉN

 Slova "Rusko", "ruský" apod. se píšou s jedním s ty retarde!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116671 Re: NAUČ SE PSÁT DEBILE!

2017-10-06 10:06:56

#116670: - NAUČ SE PSÁT DEBILE! 

 Záleží na tom, jestli se píše o demokratickém Rusku, občanech, umělcích, vědcích atd., kteří ctí demokracii, nebo o Russku ovládaném zločinecku bandu KGBáků z Kremlu, neboť ten je dnes kombinací nacismu a komunismu tedy nacionálního komunismu. 

Je potřeba to velmi striktně oddělovat, neboť je to velmi vážná věc.

Hrozí totiž, že celé Rusko bude devastací kremelskou propagandou novodobým nacistickým Neměckem tedy Russkem (komunistiké Russko nepřetržitě kooperovalo s Německem na porušování Versailleské smlouvy a na rozpoutání II. světové války) a bohužel se to dnes jeví tak, že kremelská propaganda je díky předchozí manipulaci komunisty s historií velmi uspěšná ve své propagandě vyvolávání nenávisti, spikleneckých teorií proti Russku, přestože si nikdo nepřeje více, aby Russko bylo bylo Ruskem, než západní demokracie. 

Putler nebyl schopen za děsivě dlouhé roky posunout Russko k prosperitě, demokracii, konkurence - schopnosti, nezávislosti na  vývozu především ropy a plynu. 

Dnes kdy nejen Německo, ale celý demokratický svět přechází od fosilních paliv k obnovitelným zdrojům tempem v Německu  2,8 GW ve větrnících a 800 MW v solárech (Temelín funguje sotva 3/4 roku a má výkon 2,1 GW) při současném masivním snižování spotřeby energie na vytápění, svícení, klimatizaci, se Russko s exportem ropy a plynu dostává plně na okraj technologicky vyspělých zemí. 

Elon Musk už dnes lítá do kosmu za desetinu nákladů, které na to musí vynaložit Russko se směšně levnou pracovní silou. 

A tak jediné, co Putler může jeho spolupachatelům nabídnout je propaganda nenávisti a vytváření napětí ve světě, aby se západní demokracie nemohly věnovat rozvoji technologií, jak by rády.

Přesto bude válčení na zemi ve velmi brzké době vlastně směšnou záležitostí, pokud skutečně Elon Musk vybuduje na Marsu i Měsící stálé základny. Bude se takové jednání, které bude chtít vyvolávat války jevit naprosto absurdním a OSN se k takovému jednání tak také začne stavět a rozhodování se velmi zefektivní. 

Russko se stane směšně malou a bezvýznamnou zemí a bude to jedině dobře. Russko vetovalo sedm (7) schválených rezolucí RB OSN o Sýrii!!!!!!!! kdy každý z nich měla šanci situaci v Sýrii řešit. U nás mají Russáci agentů, jako bychom měli min. 500 mil. obyvatel. Okupují Krym a rozpoutali válku na východě Ukrajiny a Gruzii.  Jednání Russáků je naprosto absurdní. 

Dnes Russko masivně vymírá, je naprosto jisté, že jsou dnes Russáci v naprosté menšině v Rusku či Ruské federaci. Každoročně z Russka emigruje 300 000 Rusů kdy je naprosto jisté, že jsou mezi nimi přimícháni zločinci Kremlu tedy Russáci a Amerika se jich pracně zbavuje. Podobně k takovému kroku bude muset přístoupi i EU. 

Důvodem současné stavu v Rusku je, že neprošlo debolševizací, je složeno z obětí komunistické řádění ze spolupachatelů komunistikého řádění, neprošlo nápravou kognitivích funkcí obyvatel, kteří by si uvědomili historické souvislosti vývoje myšlení a společnosti, vedle soch Lenina to možné opravdu není, to je naprosto jisté.

O něco se pokusil Solženicin o něco Barkovová, dávno před nimi popsal tehdejší současnost i děsivou budoucnost Bulgakov. Je to málo.  


Nepřihlášený uživatel

#116673 Re: NAUČ SE PSÁT DEBILE!

2017-10-06 11:25:45

#116670: - NAUČ SE PSÁT DEBILE! 

 Sám jsi debil. Teď to bude psát správně.

Evropan

#116679 Re: NAUČ SE PSÁT DEBILE!

2017-10-06 12:01:12

#116670: - NAUČ SE PSÁT DEBILE! 

Vycházím z oficiálního názvu ruské propagandistické televize Russia Today, kde se dvojité esesácké ss píše. Ale jinak vedení ruského státu pod diktátem prezidenta Putina poměrně jasně směřuje k fašismu, takže i symbolicky tam lze dvojité ss požívat. Samozřejmě se ss píše i u označení stejnosměrného prudu.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/

Ale ty nadávky, to teda perlíš. Všechny ti nadiktovali tví russáčtí soudruzi?