MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116838 Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s politickou korektností

2017-10-10 06:14

#116830: - Re: Re: Re: Re: Pryč s politickou korektností 

 "spolehlivá správnost" je jistě hloupost, co by se dalo říci, že znakem demokracie je, že státní moc lze uplatňit jen a pouze podle zákona - tedy kdykoliv přezkoumatelně a kdykoliv podle předem daných pravidel. 

"průběžná optimalita" je také hloupost - nic takového neexistuje, snad by se dalo říci, že politická rozhodnutí jsou optimální z hlediska principu demokracie - tedy tam kde je nutné hlasování (poliltické rozhodnutí) nejprve předchází překládání argumentů a expertní práce na přípravě před takovým rozhodnutím, což při hlasování skutečně vede k optimálnímu rozhodnutí, přestože se to mnohdy tak na první pohled nejeví, resp. názory občanů mohou být rozdílné proti výsledku např. z důvodu neznalosti celé problematiky, neznalosti průběhu hlasování a diskuse nebo naopak názoru, že v diskusi byli některé argumenty opomonety i to je možné, nemění to nic na tom, že vlastní výsledek je optimální za předpokladu, že je zachována a rozvíjena demokracie i během diskuse a přípravy, tedy se diskutující vyjadřují politicky korektně, slušně, či dokonce optimálně ve smyslu, aby byli ostatními chápáni a to chce jistě poměrně velkou dávku vzdělání jak u vyjadřujícího se, tak i posluchačů. 

Miloš Zeman svým lhaním vyvolává nenávist k demokracii, ke slušnosti, k ostatním spoluobčanům u lidí hloupých, zmanipulovaných komunistickým školstvím, tedy ničí demokracii. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116840 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s politickou korektností

2017-10-10 06:32:45

#116838: - Re: Re: Re: Re: Re: Pryč s politickou korektností 

 Nějak nemám chuť cokoliv z těch blábolů číst.