MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#116922 Vyžeňte ho, nebo ho zabiju!

2017-10-11 08:47

„Vyžeňte toho kameramana, nebo ho zabiju,“ je slyšet zřetelně prezidentův hlas na záběru, který na Facebooku zveřejnili pracovníci pořadu Newsroom ČT24. Zprávu o Zemanově návštěvě a projevu před Parlamentním shromážděním Rady Evropy připravoval štáb reportéra Bohumila Vostala. Záběr se objevil i v hlavním zpravodajském pořadu ČT Události, ale bez zvukové stopy. Mluvčí Hradu Jiří Ovčáček k prezidentově výroku uvedl, že se kameraman ČST (mluvčí zásadně nazývá Českou televizi (ČT) dřívějším názvem ČST) „snažil úporně plést panu prezidentovi do cesty”. Televize podle něj „už dlouho lačně číhá, zda prezident, který má neuropatii, někde při chůzi neklopýtne”. „Jde tedy o zcela adekvátní reakci na chování ČST,” uzavřel Ovčáček.

https://www.novinky.cz/domaci/

Takže pozor všichni Bumbálovi vlezdoprdelkové! Nepleťte se mi pod nohy, nebo vás zabiju. Podle Čtveráčka je to adekvátní reakce! A také velmi dobře zvažujte míru vulgarity při reakci na můj příspěvek ...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116937 Re: Vyžeňte ho, nebo ho zabiju!

2017-10-11 10:46:12

#116922: Evropan - Vyžeňte ho, nebo ho zabiju! 

 Zeman je psychopat a je bohužel velmi pravděpodobné, že je pod vlivem amfetaminu, tedy pervitinu, kokainu či léčiv amfetaminy obsahující. Ztratil naprosto jakoukoliv soudnost.