MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#117673 Re: TOP09 spadnul hřebínek ještě v den voleb.

2017-10-21 22:25

#117670: TOP09 - Okradmůrám spadnul hřebínek ještě v den voleb. 

Realita je takova, ze SPD ma pres 10 procent a kradouskove z TOP09 ani ne polovinu. :DDD

Na umisteni se nehraje, ty zlodejskej tupoune. :DDD

Odpovědi

Evropan

#117679 Re: Re: Okradmůrám spadnul hřebínek ještě v den voleb.

2017-10-22 04:59:20

#117673: - Re: Okradmůrám spadnul hřebínek ještě v den voleb. 

Než budeš nechutně nadávat, jak ses to naučil od svého hradního hulváta, tak si uvědom, že Strana Pravých Debilů oslavovala předčasně druhé místo hned za ANO. To je to, o čem jsem psal. A realita je taková, že pokud přimhouřím všechny oči, co mám, a budu považovat ANO zloděje Bureše za demokratickou stranu, tak SPD má širokodaleko nejhorší výsledek ze všech extremistických stran. Rakouští náckové FPO získali 27%, němečtí AfP mají 12,6% (možná by měli více, kdyby je nepodporoval Václav Propiska), v severských zemích je to obdobné.

Navíc se ukazuje, že Pitomia nevím proč volili socky, proti kterým Pitomio vystupuje. Nejvíc mě dojal komentář nějaké paní z Karviné, že volila Pitomia, protože měl těžký život. Ale rozhlasáci to asi pojali tak, že nedělní vysílání má být veselé. Naprosto vynechávají skutečnosti, jak si Pitomio sepsal sám smlouvu mezi tehdy svou stranou (Úsvit) a svou cestovou o tom, že si bude platit téměř milion korun měsíčně. Zlodějina za bílého dne. No ale když si lidé zvolí za nejpopulárnějšího politika obviného StBáka a obdobně dají nejvíce preferenčních hlasů obviněnému libereckému hejtmanovi, tak to tak asi má být. :(((