MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#118468 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Babišův Blesk II. - představa, že někdo nemůže mluvit v době internetu j

2017-11-05 18:35

#118464: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Babišův Blesk II. - představa, že někdo nemůže mluvit v době internetu je ab 

Nevím, kolik bývalých voličů lidovců volilo okamůry, ale já osobně jsem se doslechl. že je volili sociálně slabí a nepřizpůsobiví, protože Okamůra slibuje nepřijímat uprchlíky, a tím se nebude rozmělňovat podpora sockám, které nechtějí pracovat. Tuto hypotézu podporuje skutečnost, že naprůměrný počet hlasů získali okamůry na severu Čech a na severu Moravy. Znamená to ale, že tito voliči spíše utekli socdemákům a Chovancovy zmatené řeči na ně moc nezapůsobily.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#118470 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Babišův Blesk II. - představa, že někdo nemůže mluvit v době interne

2017-11-05 18:51:22

#118468: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Babišův Blesk II. - představa, že někdo nemůže mluvit v době internetu j 

To, že je volili bohužel bývalí voliči Lidovců je smutná realita a bohužel je volili v míře daleko větší než malé. Pro mne to je těžko stravitelné a pochopitelné, ale je to realita. 

Jistě ale platí, okradmůry vysály všechny příznivce extrémismu ze všech stran. U lidovců se ale obávám, že je volili jejich bývalí voliči v jakém-si pomatení smyslů a bohužel si myslím, že na tom podíl opravdu šílený blb Duka.