MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#118597 Fízlácká, justični a exekutorská mafie! ČR je totalitní policejní stát!!! Babiš je také nevinen!

2017-11-08 08:49

ON-LINE: Sám vyšetřovatel mi řekl, že Nečesaný je nevinný, uvedla svědkyně

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#118599 Re: Fízlácká, justični a exekutorská mafie! ČR je totalitní policejní stát!!! Babiš je také nevinnen

2017-11-08 08:53:46

#118597: - Fízlácká, justični a exekutorská mafie! ČR je totalitní policejní stát!!! Babiš je také nevinnen! 

O shrzené milence by mohl vyprávět i soudruh Babiš viz. soudružka StBačka Kleslová :-). Babiš, slovenský nomenklaturní komunista a donašeč StB každoroční zloděj 30 mil. pomocí korunových dluhopisů a nevinen? To se jeví jako názor bez znalosti. 

Svědkyně co fetuje a krade tvrdí, že bylo manipulováno s fotografiemi? Cosi vypráví, ale jsou to bláboly. 

Podobně svědkyně například potvrzuje, že bylo manipulováno s fotografiemi během rekognice.Soudce zjišťuje, proč se svědkyně nedostavila, když byla předvolána na jedno z minulých hlavních líčení případu. „Měla jsem z toho hrozný strach, stres. Měla jsem obavy,“ odpověděla. Svědkyně přiznává, že je uživatelkou pervitinu. „Z toho důvodu jsem kradla. Poslední rok a půl nebyl podle mých představ.“

Toto je obzvláště legrační - "vyšší místa" :-) spiklenecká teorie....

9:08 - Soudce ověřuje autenticitu jejího podpisu pod prohlášením, které svědkyně nadiktovala advokátovi. „Ano, to je můj podpis.“

Soudce: V tomto prohlášení, že v té manipulaci byla politika vůči jeho otci, že to bylo nařízeno z vyšších míst, to je pravda?

Svědkyně: Ano

9:20 - V době před odvolacím řízením u odvolacího soudu vznikl zápis, čestné prohlášení. V té době svědkyně pobývala v Praze. „Bydlení mi zaplatila rodina Nečesaných,“ uvedla soudu. Soudce si upřesňuje, kdy vzniklo čestné prohlášení. Svědkyně se opravila, že nešlo o rok 2015, ale 31.8.2016

Tohle už vypadá přímo podivně. Rodiče obžalovaného platí bydlení svědkyni, která fetuje a jíž manžel kontaktoval právě rodiče obžalovaného. Ohne sranda, to si asi abhajoba dělá ze soudu dobrý den, nebo už jí nebaví obhajovat obžalovaného a chtějí to skončit. 

Svědkyně si myslí, že by pohlavním stykem mohla přivodit trestní stíhání sobě a osobě blízké? 

Státní zástupkyně se dotázala na dřívější vyjádření svědkyně, že měla pohlavní styk ještě s někým a chtěla znát jméno. Svědkyně odmítla odpovědět z důvodu, že by mohla sobě či osobě blízké způsobit trestní stíhání. Výpověď svědkyně byla ukončena.

Manipulace s pachovou stopou, jak o tom hovoří svědkyně se jeví poněkud komplikovanou záležitostí, byl by potřeba pot obviněného a "aseptické prostředí" a super znalost jak na to. 

10:13 -  Znalec potvrzuje, že i po šesti dnech je možné zajistit pachovou stopu. Znalec: Pokud při pachové komparaci označí pes, má se za to, že pach přetrval. Záleží samozřejmě na tom, jak dlouho byla ta osoba v kontaktu s předmětem. Jak dlouho je vylučován pot, záleží tedy na teplotě, na místnosti...

Znalec: Pokud někde byl nalezen pach pana Jušty, pak je možné, že ho tam mohl přenést. Proto jsem už v prvním posudku navrhoval, aby byla provedena komparace (pozn: porovnání) osob, které tam mohly pach přenést. Protože dojde k přenosu, pak tam musí být pach obou dvou osob.