MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#119131 Re: Skvěle řečeno!

2017-11-16 14:18

#119127: - Skvěle řečeno! 

Nemuslim řekne pravdu a je z toho skandál... muslim znásilní poníka v zoo a všechny ty sluníčka mlčí.. :(

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#119132 Re: Re: Skvěle řečeno!

2017-11-16 14:27:29

#119131: - Re: Skvěle řečeno! 

Ty jsi snad idiot jak Miloš Zeman? To co bylo napsáno, bylo velmi málo důvěryhodné.....

1. popisuje to člověk, který u toho vůbec nebyl

2. policie obvykle nesděluje národnost pachatelů, důvody jsou zřejmé. 

Nic z těchto dvou důvodů není zlehčení činu, vyjadřuji nedůvěru k textu v novinách nic víc a na rozdíl od tebe, uvádím důvody. 

Ty jsi dosud žádný důvod, proč textu v novinách bezmezně důvěřuješ neuvedl.  

Pokud problém spatřuješ v tom, že se jedná o trestný čin s velmi nízkou trestní sazbou či jen pokutou, to je prostě věc názoru, jak takovou věc trestat. Jistě se najdou historické zákoníky, které takový čin trestaly smrtí. 

Babiš je obviněn z tresného činu, který neumožňuje podmíněnou trestní sazbu,  s tím se opravdu mnoho nenadělá. Je tam trestní sazba 5-10 let nepodmíněně, tedy min. je pět let. Já jsem s ním dotační podvody nepáchal, mne se to opravdu vůbec netýká. Je to problém Babiše a jeho povedené rodinky, ne můj, policie a státních zástupců a OLAFu nikdo z nás jej k páchání trestí činnosti ani nenaváděl. Zatím je obviněn, já za to opravdu nemůžu. 

Proč důvěřuji, že to Babiš skutečně spáchal? 

1. se k tomu, dlé mého názoru, sám příznává ve steno záznamech ze Sněmovny tuším 10.5. 2017

2. není malé a střední podnikání cirkus za 900 mil. kdy náklady na místo, které má náklady zaplatit, tedy náklady na lůžko či místo v restauraci jsou natolik astronomické  a je jich početně tak málo, že to nemůže vydělat nikdy po dobu životnosti restarace a hotelu. 

3. Faltýnek má "všechno znáknutý" na vše jsou důkazy, že vše proběhlo, ale do steno uvádí, že u předávání akcií na doručitele nebyl, přitom právě ten, kdo drží akcie na doručitel je vlastníkem :-), proč to do steno záznamu sděloval se nabízí jediné vysvětlení, chce se z toho dostat stůj co stůj. Říkat takovou hovadinu vůbec nemusel, nikdo se ho na to v sále neptal. 

4. považuji podvod z dotacemi za stejný typ podvodu, jako to co Babiš dělá s korunovými dluhopisy kde jako osoba spojená (viz. zákon o dani z příjmu) z mého pohledu podvádí ročně stát na dani v objemu 30 mil. korun, neboť osoba spojená nemůže uskutečňovat obchody mezi sebou tak, aby docházelo takovým obchodem k daňovému úniku. 

5. považuji Babiš obecně za lháře a podvodníka - vytváří dojem, že je obětí komunistického režimu, což bych řekl je naprosto absurdní, když je z rodiny, která si na členství v KSČ a donášení StB postavila celou svojí kariéru. Je absurdní kdy nomenklaturní normalizační komunista pracovník PZO v "devizové cizině" je obětí komunistického režimu, když tisícům občanům nebyl ani vystaven komunistickým režimem cestvní pas. Tedy jsem přesvědčen, že Babiš byl donašečem StB, přesně jak je nyní evidován. Amorálnost donášení StB je naprosto jednoznačná, neliší se ničím od donášení gestapu, KGB, FSB, GRU. 

Nepřihlášený uživatel

#119136 Re: Re: Skvěle řečeno!

2017-11-16 14:42:03

#119131: - Re: Skvěle řečeno! 

Tiše závidí. Tak mlčí.

Evropan

#119138 Re: Re: Skvěle řečeno! Reklamní kampaň zdarma se daří!

2017-11-16 15:50:35

#119131: - Re: Skvěle řečeno! Reklamní kampaň zdarma se daří!

Židé s muslimy nevycházejí už dlouho a má to své důvody, byť v tomto sporu se můžete přidat na obě strany, protože každý ma svoji část pravdy. A tak proč bych nemohl mlčet? V Izraeli žijí Židé i muslimové, a řeší si své problémy, o kterých ty ani nic nevíš. A když se napíše reklamní článek v Německu, tak to má být problém? Nemá, je to jen ve vašich kebulkách.

Policajdi odložili útok na Petru Kvitovou, protože nejsou schopni najít pachatele, kterého mají vyobrazeného a neměl by být tedy problém ho najít. Takže v Čechách si může kdokoli přepadnout kohokoli, a neschopná policie nezjistí nic. Proč všichni xenofóbové zachraňují poníka v Německu a české problémy jsou jim fuk? Stejně jako je jim fuk těch 600 ročně znásilněných žen a jsou jim fuk i ty další stovky nebo tisícovky žen, které se bojí zneužívání nahlásit. Takže si nehraj na spravedlivého :(