MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#119278 Re: Re:

2017-11-17 23:59

#119256: - Re:  

Tam žádní ukrajinští okupanti už nejsou. A banderovští neonacisti jsou spíše tví oblíbenci.

Odpovědi

Evropan

#119282 Re: Re: Re: Russko je zlo. Je to největší zlo současného světa.

2017-11-18 06:37:28

#119278: - Re: Re:  

Ano, máš pravdu. Na Krymu žádní ukrajinští okupanti nejsou. Ostatně Ukrajina žádné území neokupuje. Psal jsem u rusských okupantech, protože Russko zabralo Krym, zorganizovalo tam referendum pod hlavněmi samopalů a od té doby Krym okupuje (https://www.novinky.cz/zahranicni/). Takže tvými oblíbenými okupanty jsem myslel russké okupanty. Nevím kolikrát ještě ti to mám napsat, protože vidím, že chápeš velmi pomalu a také strašně rychle zapomínáš. Kromě Krymu totiž Russko okupuje severní část Gruzie a východní Ukrajinu, neboli Donbas. Toto fašistické chodvání má na svědomí imperialista jak vyšitý z Marxových traktátů Vladimir Vladimirovič Putler. A kromě těchto zločinů má na svém hřbetě břímě podpory masového vraha Al-Asáda, který nechal vyvraždit již více než 300.000 Syřanů a další miliony vyhnal do azylu v okolních zemích. Putler pak zařídil prostřednictvím falešných zpráv a finanční podpory, aby se téměř milion těchto azylantů vydal v roce 2015 tzv. Balkánskou sestou, tedy přes "bratrské" Srbsko do Evropské unie.

Russko právě v OSN vetovalo návrh na prodloužení vyšetřování chemických útoků v Sýrii. Proč asi?