MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#119786 Re: Re: Re: Re: Re: Re: spis o pripadu JK je i tady

2017-11-27 15:02

#119785: - Re: Re: Re: Re: Re: spis o pripadu JK je i tady 

Částěčně s Vámi souhlasím. JK  neomlouvám, ale určitě nevraždil. Na to je opravdu hodně důkazů. O případ se intenzivně zajímám 17 let. Evidentní a prokázané  je, že Kajínek byl za vraha označený až 11.11. 1993 a vražda se stala 30.5. 1993. I vdova po zavražděném Jandovi tvrdí, že vraždili policisté. Stejnou informaci podala i matka bratrů Pokošových. Ta až po půl roce změnila verzi a nově začala tvrdit, že vrahem je nějaký Kajínek.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#119788 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: spis o pripadu JK je i tady

2017-11-27 15:22:40

#119786: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: spis o pripadu JK je i tady 

Jak jsem řekl: 

Důkazů na to, že vraždil je tolik, že to desítka soudů po celé republice včetně soudu ústavního ohodnotila - vinen z vražd. 

Jsem přesvědčen že i z tohoto důvodu už k žádnému soudu nedojde, přes veškeré Kájínkovy proklamace. 

Cca 10 soudů, nespočet státních zástupců, kteří se tím zabývali,  tvoje tvrzení ani náhodou za "evidentní nepovažují" a to je velmi zvláštní - pokud si mám vybrat mezi soudem a recidivistou obzrojeným automatickou puškou, vyberu si jednoznačně soud v zemi s demokratickou Ústavou. Soudy nemají ani ten nejmenší důvod krýt nějaké policajty, tedy to co považuješ za evidentní je jen jedna z mnoha konstrukcí, s kterými se soudy musely popasovat a udělaly to vždy s verdiktem vinen z vražd, byť je vždy možnost osvobozen pro nedostatek důkazů, všechny soudy řekli vinen, ačkoliv se běžně stává, že jeden řekne osvobozen pro nedostatek důkazů a jiný vinen a další mnohdy dokonce překvalifikuje trestný čin. Tady je to vždy jednoznačné. 

Tedy ono "evidentní" a "prokázané" je spíše vytržené z kontextu, můžet to být dokonce přímo konstrukce člověka, který prostě chce věřit, že to bylo jinak, je to jistě "lákavá víra", o tom není pochyb.  Soud tu potřebu nemá a rozhodoval vždy jednoznačně.