MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120027 Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 14:45

#120026: - ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

To je skutečně naprostá šílenost. Navíc ANO StB 2011 dnes projevem idiota Vondráčka velmi připomíná jednání KSČ v roce 1948. Vondráček jasně popsal jak ústavní převrat "strana a vláda ANO StB 2011" bude ANO StB 2011 realizovat. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120038 Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 15:56:52

#120027: - Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

Také nejsem nadšen, že volby na celé čáře vyhrál právě Babiš, jenž vyluxoval hlasy stranám, které by si zasloužily, aby hlasy připadly jim. Pouze mne překvapuje, že vám spolupráce s komunistickými režimy u jiných významných politiků nevadí:

Angela se původně jmenovala Kaznerová. Merkelová se jmenuje podle svého prvního manžela, s nímž se setkala na prázdninách v Moskvě a se kterým se krátce po svatbě rozvedla. Přihlásila se do Institutu fyzikální chemie při Akademii věd NDR a brzy se stala tajemnicí Komsomolu (Freie Deutsche Jugend) pro ideologii. Na starosti měla hlavně agitaci a propagandu. Byla také členem Spolku sovětsko-německého přátelství. Přezdívali jí "Zonenwachtel" ("režimní křepelka"), což v řeči lidu znamenalo něco jako otravná svazačka.

Sovětská anabáze

Merkelová napomáhala sběru prostředků na zbraně pro marxisticko-leninské partyzány v Mozambiku, Zimbabwe, Angole, Jihoafrické republice a všude tam, kde tyto teroristické rudé oddíly v době první studené války působily. Brzy dosáhla v honeckerovském Německu takového postavení, že ji bez problémů pouštěli na Západ. Takové privilegium dávala NDR jen málokomu - prakticky jen stranickým funkcionářům a spolupracovníkům tajné policie Stasi.

Mnohem častěji však cestovala do SSSR. Ještě jako školačka v tričku FDJ vyhrála olympiádu z Ruštiny. Pak do SSSR cestovala jako domů. Několik měsíců strávila v Doněcku, oficiálně s cílem zdokonalení se v ruském jazyce, který i bez toho ovládala velmi dobře.

 

Nač potřebovala dobrou ruštinu na Institutu fyzikální chemie? Pro dosažení kariérního vrcholu v Honeckerovském režimu? Naverbovali snad Angelu v SSSR pro tajnou spolupráci? Není to vyloučené. Každopádně, mnozí jsou přesvědčeni, že Merkelová sloužila východoněmecké tajné policii Stasi jako udavačka pod krycím jménem "Erika". Samotná Merkelová přiznává jen to, že se ji Stasi snažila naverbovat, když si dala žádost o práci na Technické univerzitě. Údajně se jí ovšem podařilo ze spolupráce vykličkovat. Je nicméně dosti nepravděpodobné, že by odmítla spolupráci a tajná komunistická policie by ji přesto nechala na postu tajemnice pro ideologii, agitaci a propagandu.