MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120030 Jeho rodiče i on museli být jednoznačně vysoce postavená prasata

2017-12-03 15:02

V souvislosti s postavením svého otce strávil Babiš část svého dětství a mládí ve Francii a ve Švýcarsku. Po studiích na bratislavské Vysoké škole ekonomické (VŠE) začal pracovat v PZO Chemapol. V roce 1980 se stal členem KSČ. V roce 1985 byl Babiš vyslán jako zahraniční delegát do Maroka, kde strávil šest let.

Jak mohl pobývat v době normalizace na imperialistickém západě a pak se vrátit bez problémů zpět do komunistického Československa ? Každý, kdo by vycestoval a vrátil zpět , by v té době skončil ve vězení. Jeho rodiče i on museli být jednoznačně vysoce postavená prasata. Nerozumím, proč ho tolik lidí zvolilo.. Někteří naší spoluobřané jsou asi opravdu debilní.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120031 Re: Je naprosto jednoznačné, že si Babišova rodina postavila celá kariéru na donášení StB.....

2017-12-03 15:13:32

#120030: -  

......je to absurdní stav, člověk který v době kdy je ve vládě zhodnotí majetek o 40 mld. - přesnějši řečeno tedy zvojnásobí ze sebe udělá "oběť" komunistického režimu a demokracie a lidi utíkají a háží mu hlas, to je opravdu něco absurdního a svědčí to o tom, že komunistické školství zanechalo na občanech této země opravdu děsivé následky. 

Co jiného také mohl vychodit, než něco tak absolutně zbytečného a komunisty maximálně ovládaného než byla komunistická "ekonomie", což s reálnou ekonomií samozřejmě nemělo vůbec nic společného. 

VŠE byla po komunistickém VUMLu druhou nejkomunističtější školou v ČSSR.