MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120054 Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 19:54

#120049: - Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

Babiš je prokazatelný StBácký donašeč, je dnes zapsán v seznamech jako donašeč. To že byl komunista je naprosto jasné a pramení to z toho, že byl pracovníkem PZO v "devizové cizině".

K své trestné činnosti se otevřeně přiznal ve Sněmovně do steno záznamů, tedy každý občan s přístupem k i-netu si může přečíst. 

Emitoval a nakoupil korunové dluhopisy jako tatáž osoba, tímto okrádá stát o 30 mil. ročně. Zákon o dani z příjmu takovou věc nepřipouští a vyplývá to i z logiky věci, každý kdo by vlastnil více prácnických osob by logicky převáděl zisk do místa s nižší mírou zdanění, to zákon jednoznačně zapovídá, přesto to Babiš korunovými dluhopisy dělá. Zneužívá princip korunových dluhopisů, na vlastním principu není nic hanebného či špatného, hanebného je princip zneužívat na okrádání státu, navíc zákon takové zneužívání zapovídá. 

Babiš v této věco s největší pravděpdobností dokonce ovlivnil Finančí správu, neboť ta již naplánované kontroly emitentů korunových dluhopisů po několik let nerealizovala. Tedy i zde spáchal trestný čin, pokud tak skutečně učinil a to trestný čin z nejodpornějších - zneužití moci. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120055 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 19:59:09

#120054: - Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

"Erika"Merkelová zatím důtklivě zatlouká, ale její osudy byly vysoce pravděpodobně obdobné.