MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120058 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 20:11

#120056: - Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

"Erika" nechtěla ani zastropovat počty migrantů, jak to chtěl koaliční partner CSU. Západní Evropa se migraci otevírá, žádnou migraci řešit nechce, protože se do jejího vedení dostali koně nadnárodního řízení, které usiluje o menší spotřebu energetických a jiných světových zdrojů Evropou a usiluje o její destabilizaci a o její celkové schudnutí. V čele onoho nadnárodního řízení jsou rovněž potomci bývalých nacistů.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120059 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 20:13:25

#120058: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

Jak říkám, nevěř debilitám z protiproudu nebo ti to zůstane. 

Paní Merkelová byla zvolena Němci, kteří nepodléhají debilitám ruské propagandy, alespoň ne ti západní. 

Živelná migrace není zastropovatelná. K nám přiskákalo 500 000 rusáků a taky jsme to nemohli zastropat a to celou dobu dvacetileté!!!!! russácké okupace (Hitler nás okupoval necelých 6 let, russáci nás okupovali v roce 1945 několik měsíců odvlekli od gulagu 70 000 lidí, tedy stejný počet (Čechoslováků) jaký zahynul za 6 let války aktivním odporem proti nacismu po celém světě ).

Opravdu si nehraj na idiota, nebo ti to zůstane. Podívej se na Miloše Zemana, celé dětství si hrál na idiota, aby ho jeho deviantní matka mohla mlátit a podívej na ten výsledek. 

Evropan

#120062 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 20:29:33

#120058: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

Paní Angela Merkel nechtěla zastropovat žádné počty migrantů, protože až do krize v roce 2015 odmítala velké počty migrantů přijímat. Teprve když migranti byli v Rakousku a hrozila kalamita, kterou by tato obdobně velká země jako my nezvládla, nechala otevřít hranice a uprchlíky z Blízkého východu přijala. Kdo ale celou tuto situaci vyrobil a kdo se snaží destabilizovat Evropskou unii, to už je dnes myslím každému jasné, jen russká ambasáda si stále mele svou. Russko svojí podporou masového vraha Al-Asáda destabilizovalo Sýrii. Tam by jinak proběhla běžná revoluce jako např. v Tunisku, uprchléku by bylo řádově méně a dnes by již pravděpodobně byli zpět v Sýrii. kdo ale rozeslal syrským utečencům v Turecku informaci, že na ně v Evropě čekají? kdo financoval jejich cestu přes Balkán a hlavně přes Srbsko? Cožpak by Srbsko z vlastních peněz platilo volné vlaky pro uprchlíky?

A zvlášť dojemná je jedna část tvého blábolu - kteří koně nadnárodního řízení usilují o menší spotřebu energetických a jiných světových zdrojů? Vždyť všechny nadnárodní společnosti žijí hlavně ze zvyšující se spotřeby energií a dalších zdrojů. Jen si sám na sobě uvědom kolik lidí mělo dříve auta a kolik lidí je má dnes? A kolik let měl člově k auto před léty a za kolik let si koupíš nové auto dnes? A tak je to se vším. Ale co s tím má společného paní Angela Merkel, to fakt nechápu.