MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 20:25

#120060: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

V Ruské propagande je možné se dočíst opravdu čehokoliv. Zkus tedy výroční zprávu zpravodajských služeb Německa, jestli se takovou věc na primárním zdroji dočteš. 

I naše zpravodajské služby naprosto jasně přehledně identifikují russáky a číňany jako nebezpečí a stejně tak identifikují ruské trotly na Hradě. 

Vzledem k tomu, že  Babiš donášel StB řízené KGB se skutečně přejmenované KGB velmi hodí, to máš naprostou pravdu. A protože je tedy snadno vydíratelný, neb jeho spis z StB je samozřejmě i v Russákově a nejspíše úplný, tak také samozřejmě nemůže býti premiérem v zemi, kde platí lustrační zákon, demokratická Ústava postavená na Všeobecné deklaraci lidských práv. 

Ruskému trotlovi Zemanovi řízenému FSB a GRU  ale zjevně taková věc "nedochází" proto také jmenování Babiše premiérem bude ústavní puč, přesně jak to popsal idiot Vondráček. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120071 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 20:49:57

#120061: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

Když nemá čistej štít nemá v politice co dělat, má jít lidem příkladem a neukazovat jak se krade ve velkém. Politoval sám sebe jak mu politika vzala šest let života, tak proč tam leze.... možná aby mu vzala i svobodu. To je tak když někdo má moc a chce ještě víc..