MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120064 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 20:32

#120059: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

Následek sovětské okupace přinesl méně obětí na životech za dvacet let, než stihla migrační krize způsobit za několik let. Proto mělo být živelnému pohybu migrantů do Evropy zamezeno, vojenské prostředy k tomu Evropa měla. Jen se dělo to, že koně nadnárodního řízení které vedou Evropu, zamezily jejich využití. Setrvávání v EU může našim občanům přivodit značné zhoršení jejich bezpečnosti v budoucnu. Je proto důležité zvážit, zda se nám propagované ( a do značné míry spíš fiktivní) benefity života v EU skutečně natolik vyplatí, abychom za ně obětovali svoji bezpečnost a bezpečnost našich dětí a vnuků.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI

2017-12-03 20:38:53

#120064: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ČESKÉ OBYVATELSTVO JE STÁTO IDIOTŮ , KDYŽ DÁ 31 % STBÁKOVI 

Tvé představy jsou účelově zjednudušující za cílem vyvolat dojem, že nám kdosi ubližuje. Přeborníci jsou této praktice russáci, těm všichni ubližují již po staletí. 

Tedy buď v klidu, pokud nebudeme v EU nebudete vy ubožáci vůbec, neb z této země všichni slušní lidé odejdou. Důvod je prostý, Russáci už tu jednu ruštinu zavedli, zničili českou literaturu, jazykovou vzdělanost, křesťanskou kulturu, tedy už jednou tento národ zničili. Tedy podruhé se již bude jednat o definitivní zničení a tomu jistě lidé kultivovaní, mravní, podnikaví, odborně zdatní asistovat nebudou. 

Obě russácké okupace byly pro tento stát vrcholně destruktivní. To je jednoznačná realita. Nesmysly o tom, že russácká okupace nepřinesla oběti jsou abrusrdní. 

V roce 1945 přinesla 70 000 odvlečených do gulagu, 1948 okupace jejich "poradci" a řízení komunistů a státu - vedlo k drastickému  propadu průměrného věku obyvatel. To jsou hrůzy, které nemůžete vy komunisticko nacistická pakáži ničím odčinit.