MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120170 Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo mé

2017-12-06 11:02

#120169: - Kreténský havloid

Ty jsi vážně debil, to hnUSáci vždycky podporovali teroristy, ať už ty z Al-Káidy, ISIS, syrskou "demokratickou" opozici proti Asadovi a podobně!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120171 Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více neb

2017-12-06 11:31:46

#120170: - Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo mé 

Jediní kdo podporovali a podporují terorismus jsou totality, je to princip totatalit. Bolševici se v Rusku dostali k moci za pomoci terorismu. Celých 100 let již podporují teroristy všude možně a němožně, viz. Carlos, který je stále ještě živ. 

Na našem území KGB školila Araby, Afričany, Kubánce, jihoAmeričany, Asiaty i Evropany v terorismu. Byli proškoleny spíše tisíce lidí pod krytím studia VŠ. 

Důsledky jsou dnes děsivé a celý svět musí řešit zločinnost bolševiků v Russákově. To je realita, ne nějaká absurdní výmysly o tom, jak USA podporuje terorismus. 

USA dodali do Ruska v době II. světové války 140 000 automobilů, tedy každý den války 76, tedy jednu loď aut. V té době Amerika skutečně podporovala komunistický terorismus, protože se vybírala mezi dvěma zly a dvěma v podstatě totožně odpornými dikaturami, které společně rozpoutaly II. světovou válku.