MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#120176 Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv

2017-12-06 13:20

#120175: pan Hnedy - Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně r 

Předpokládám, že poté, co ses tady takto mentálně vyzvacel, tak tě alespoň musela klepnout pepka. Hlavně když si přečteš pořádně to, na co tak vášnivě reaguješ, tak tam není nic o tom, že bychom neměli vadit muslimům, ale že bychom neměli vadit (ve smyslu překážet) těm státům, které imigraci a terorismus skutečně řeší. My totiž jen plkáme, ale skutek utek. Už se těším, až z teroristického kácení stromů na železniční trať u Bakova nad Jizerou vyleze nějaká rošťárna pubertálních kluků. Prozatím, při tom jak je naše policie neskutečně neschopná, nic jiného nečekám.

A co se týká Britů - terorismus chtěli spáchat sebezničujícně přijatí uprchlíci nebo muslimové narození ve Velké Británii? Měl bys vzít na vědomí, že Britové řadu muslimských (i nemuslimských) států až do poloviny minulého století okupovali, a občané těchto dříve kolonií mají v Británii speciální status. A ostatně v rámci propagace brexitu se častěji objevovala krtika Poláků a Čechů než muslimů. A to Britové ani netušili, že se koncem letošního roku stane hrdinou českých televizních obrazovek dvojnásobný vrah. Co ty chceš vlastně Britům vyčítat?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120183 Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv

2017-12-06 14:58:02