MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120181 Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo mé

2017-12-06 14:54

#120175: pan Hnedy - Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo méně r 

Mušíš to nácku číst celé. Neměli bychom jim vadit kvůli odporné bandě zločinců, co russákům donesou vše na čem s našimi partnery spolupracujeme a to administrativy EU toho utajují naprosté minimum. 

Co si představuješ pod pojmem "národní zájmy" není vůbec zřejmé resp. to co prezentuješ, nejsou národní zájmy ale nacistické zájmy. 

Vycházíš nácku z toho, že migrace je cosi, co lze zastavit, čemu se lze vyhnout. Nic takového není pravda. Pokud dojde k živelné migraci, není žádný důstojný prostředek, jak jí zastavit. To, jestli živelnou migraci vyvolali russáci nebo ne, tak na tom se my dva nejspíše neshodneme. 

Odpovědi

pan Hnedy

#120219 Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více neb

2017-12-06 21:31:31

#120181: - Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více nebo mé 

Nacek tak to jste me ne-pobavil. Porad stejna pisnicka kavaranske junty. Nadavat nazorovym odpurcum do nacku nebo komunistu.

Narodni zajmem je svoboda, prosperita a bezpecnost Ceske republiky, nebyt pod mocenskym vlivem Nemecka, Ruska ani USA, rozhodvat se svobodne a ne jako 17 bundes republika SRN. Na zaklade rovnosti, vzajemne ucty a zajmum jednotlivych statu, ukotveni ve stredni Evrope.

Ruzne  nemecke nadace, ruske servery a ambasada i americke sekce  velvyslanectvi, ovlivnuji politicke deni a kupuji si ruzne politiky u nas.

Migraci je nutne zastavit, uz kvuli jeji neudrzitelnosti ,a prave humanite, aby pozdeji nemuselo byt pristoupeno k radikalnejsim krokum....ono je to podobne jako s tim zapricinenym narustem nacionalismu v Evrope a islamskeho terorismu, vsechno to jsou spojene nadoby. Rocni prirustek cele Afriky je cca 25 milionu aneni mozne  pojmout miliony ekonomickych uprchliku v 2050 bude v Africe cca 2 000 000 000 obyvatel.

stejne tak  je nutne zastavit populacni boom na planete Zemi. uz to rikam 30 let a konecne, kdy jsme se az tak premnozili to zacinaji chapat nejenom vedci.

Vasi myslenky jsou velice nebezpecne, nebot jsou proste ve svem dusledku hloupe.

Mimochodem volici a obcane jeste nerekli posledni slovo a Vase nazory budou jeste vice marginalizovany.

 

a abych si udrzel vasi fazonu, tak vy jste tuplovany trojity agent velmoci USSASRN. Trojity nacek, fasista a dvojity kryptokomunisssta a stbak..komunisssta jsi nic jineho.... tak hloupe zni vase osocovani.