MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120188 Re:

2017-12-06 15:22

#120180: -  

Bude mimo pokud budou předčasné volby a k těm to, podle mého názoru, spěje. Dodrží-li všechny strany to co hlásají, že nepodpoří vládu Babiše, tak budou. A to, že by Zeman sněmovnu nerozpustil, tomu nevěřím. Naopak, s chutí ji rozpustí. I kdyby byl jiný prezident a jmenoval premierem někoho jiného, nic jiného než rozpustit mu také nezbyde, nebot i jiný premier důvěru nezíská od ANO, SPD, KSČM a byla by opět patová situace. Ale jelikož předčasných voleb se malé strany jako TOP, STAN, ČSSD velice moc bojí, zamenalo by to totiž jejich konec (nehledě na to, že nemají prachy), tak se možná nakonec domluví, jen aby předčasné volby nebyly. Na těch by vydělalo ANO, SPD, Piráti, možná ODS. Alespoň ti první 3 jmenovaní na předčasné volby finance mají. Ono až půjde do tuhého a o koryta ve sněmovně, tak ti, co dnes křičí ne ne ne, nakonec možná udělají vše pro to, aby Babiš s vládou prošel. Vždyt strach z předčasných voleb byl i hlavním důvodem pro to, aby 3.pokus neměl v rukách předseda PS z ANO

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120190 Re: Re: ANO StB 2011 je postavené na lži....

2017-12-06 15:38:01

#120188: - Re:  

....a lež má sice krátké nohy, ale umí rychle běhat, obzvláště, když je pohání zlodějina 40 mld. o které Bureš "zhodnotil" svůj majetek za 4 roky, tedy o 27 mil. každý den. To skutečně vypadá jako finanční perpetuum mobile obzlválště v oboru, v kterém Bureš "podniká". 

Tedy možné je všechno, Babiš ze sebe udělal lhaním oběť komunistické totality, ačkoliv byl přímým spolupachatelem a dokonce agentem StB, tedy přímým pachatelem komunistické zločinnosti. 

Těžko říci jak dlouho ještě tato jeho lež vydrží, je také otázka, jak důvěryhodné bude makroamnestování Babiše Mylošem Zemanem nebo Lenkou Bradáčovou, která dnes vypadá, že je integrální součástí karuselu Agrofert, když dodnes není šetřen ředitel finanční správy Janeček z důvodu zneužítí pravomocí, neb korunové dluhopisy mohou být zlodějinou v řádu 5 mld. ročně (Babiš na ní kooperu 30 mil. ročně) a přestože bylo naplánováno už na konci roku 2012, že to bude prošetřeno, Janeček tak neučinil a přesto není zatím trestně stíhán, což se jeví jako absurdní.