MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120206 Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2017-12-06 19:34

#120160: - Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

Máš v příspěvku chybu, měl jsi napsat, že Romové dělají skutečně odporné věci, nejen oni, ale i afričtí kozušuci, ovcošuci a poníkošuci z Berlína. A Romové,ale i afričtí příchozí dokáží vybydlet naprosto každý dům, či ubikaci, viz sídliště Luník 9.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120208 Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2017-12-06 19:48:18

#120206: - Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

Je opravdu legrační, že si zrovna ty komunisticko-nacistický blb myslíš, že jsi něco lepšího než russácký mužik či občan africké země. 

Jak jsi vlastně přišel na to, že je komouš střižený náckem morálnější, vzdělanější, kulturnější, jak by se mu takový zázrak mohl přihodit? Proč jste tedy vraždili v gulagu a ve vyhlazovacích táborech? Proč jste začali II. světovou válku? Proč jste ničili židovsko - křesťanskou kulturu východní Evropy? Protože jste vlastně daleko ubožejší hovada, než si dovedete představit?  Proč používáte už 100 let terorismus a teror jako způsob získávání moci a udržení se u moci? 

Co je kulturního na komunisticko nacistickém blbovi Zemanovi? Jeho pornografická dcerunka? Jeho manželka tajne-netajně milující nájemného zloděje a vraha Kájínka?