MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120218 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2017-12-06 20:46

#120214: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

    Nejde o to co mne baví, nebo nebaví číst, ale o svinstva, co nás bezprostředně ohrožují. Svinstva, jejichž útokům budou vystaveni ti nejchudší a nejbezbrannější lidé, co budou muset žít v blízkosti muslimských a cigánských ghet. Na západě se movitější občané ze strachu před nepřizpůsobivými hromadně stěhují na venkov. Z měst se jedno po druhém stávají smrdutá vybydlená pekla. Všichni, co zde byli ze tvou jmenované Kuby nebo Asie zde dokázali pracovat nebo se školit k tomu, jak udržovat ve svých vlastech řád. Nebyla tolerována žádná nepřizpůsobivost, jež by měla být vnímána dokonce jako lidské právo. Nevím, co za "lidské" právo je nutnost, v západní civilizaci vygenerovaném disfunkčním prostředí, být nakonec, tedy ne že mít možnost, ale být i dokonce nakonec mnohdy nucen se chovat jako zvíře.

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120223 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2017-12-07 06:17:54

#120218: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

Ty zvrhlé odporné hovado, ty jsi v životě nebyl v žádné západním městě a nebyl jsi dokonce ani v městech zde v ČR. 

Za dobu demokracie země  i města vyloženě rozkvetla.  Za komunistů byly vyloučené lokality bohužel stejně jako dnes, jen komunistická pakáž díky masivní kriminalizaci i činů, které jinak kriminlní nejsou (bylo  tu 50 000 lidí stabilně v kriminálech, tedy jen pro ČR to znamená o cca o 15 000 lidí více v kriminálech) vytvářela dojem, že je to "lepší", ale přitom masivně vytlačila menšiny na okraj společnosti, což vede k dnešním důsledkům. Dokonce komunistické školství záměrně vytvářelo nevzdělanost jedné konkrétní menšiny, což je jeden z nejodpornějších zločinů komunistické totality. 

Po sametové revoluci to klidně mohli právě bývalí bolševici pod jejich heslem čím hůře tím lépe nechat dojít v některých lokalitách odpravdu do děsivého stavu a právem jsme za to kritizováni neboť západ to do takového stavu dojít nenechává a menšiny do společnosti integruje, jak je zřejmé z našich menšín, které  částečně emigrovaly.